HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα – Πικέ: Οι φήμες για την 20 χρονη και ο δρόμος προς το διαζύγιο

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την ιστορία του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα. Σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ισπανία είναι στα πρόθυρα του χωρισμού αφού ο αμυντικός την απάτησε!

Αρχικά τα ΜΜΕ της Ισπανίας έγραψαν για την μετακόμιση του άσου της Μπαρτσελόνα στο σπίτι του στη Βαρκελώνη και για επισκέψεις σε μπαρ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς. Φυσικά μαζί με νεαρές κοπέλες.

Τα κλαμπ είναι τα Bling Bling και Patron και έχουν δει τον Πικέ με περισσότερες από μία κοπέλες!

Το περιοδικό Cuore αποκαλύπτει ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο. Το οποίο τινάζει στον αέρα την 12χρονη σχέση του Πικέ με την Σακίρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων!

Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με την νεαρή κοπέλα. Αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως απλά βγαίνουν για να περάσουν τον χρόνο τους.

Ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους.

Η Σακίρα σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Στην Ισπανία γράφουν ότι το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο “Σε συγχαίρω” έχει κρυφά μηνύματα για την κρίση της καλλιτέχνιδας με τον Πικέ. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι το δικό σου είναι ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Blake Lively: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ!

HerNewskl

Βρετανία: Βαρυχειμωνιά με τρίωρα μπλακ άουτ το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου

Her News b