HerNews.gr
DECORNEWS

Κάνε το μπάνιο σου να μυρίζει καλοκαίρι με 5 βήματα

banio

Από χειμώνα, καλοκαίρι. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την μετάβαση που επικρατεί στο μπάνιο μου. Τίποτα ενδιάμεσο μιας και από την μυρωδιά gingerbread πάω κατευθείαν σε sea breeze.

Υπάρχουν 5 tips – βήματα, με τα οποία το μπάνιο μας μπορεί να μυρίζει καλοκαίρι και εμείς να απολαμβάνουμε τη φρεσκάδα των θερινών μηνών. Ποιοι όμως είναι αυτοί οι τρόποι;

1) Πρόσθεσε ένα ευχάριστο άρωμα στο ρολό χαρτί υγείας

Σύμφωνα με το Tom’s Guide, ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα είναι να προσθέσεις μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου στο ρολό της τουαλέτας. Πάρε το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και τοποθέτησε το σταγονόμετρο στο εσωτερικό του ρολού. Στύψε μερικές σταγόνες στον πυρήνα από χαρτόνι, περίστρεψε το ρολό χαρτιού υγείας για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα. Κάθε φορά που εσύ ή ένας καλεσμένος χρησιμοποιείτε το χαρτί υγείας, θα αναδύεται μια ευχάριστη μυρωδιά.

banio

2) Φρέσκαρε το βουρτσάκι της τουαλέτας

Το βουρτσάκι της τουαλέτας είναι συχνά η αιτία για πολλές άσχημες μυρωδιές που υπάρχουν στο μπάνιο. Μετά από κάθε χρήση ψέκασε την βούρτσα με ένα προϊόν καθαρισμού το οποίο θα περιέχει ένα ευχάριστο άρωμα. Αυτό θα βοηθήσει στην απολύμανση της βούρτσας και θα εμποδίσει να δημιουργηθούν δυσάρεστες οσμές.

3) Επένδυσε σε ένα αποσμητικό μπάνιου

Στην αγορά θα βρεις πολλά, διαφορετικά αρώματα, διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου DIY αρωματικό σπρέι χώρου.

4) Ψέκασε την κουρτίνα του μπάνιου

Μπορεί να μην το γνωρίζεις αλλά ένας από τους πιο βασικούς λόγους που το μπάνιο σου μυρίζει μούχλα είναι η κουρτίνα της ντουζιέρας. Μετά από κάθε ντους, καθάρισε καλά την κουρτίνα με σαπούνι και νερό και ψέκασε ένα αρωματικό σπρέι.

5) Άλλαζε συχνά τις πετσέτες και τα πατάκια

Οι πετσέτες και τα χαλάκια μπάνιου λερώνονται γρήγορα και επίσης συγκεντρώνουν άσχημες μυρωδιές στο υλικό τους. Για να αποτρέψεις τις δυσάρεστες οσμές άλλαζε τις πετσέτες και τα πατάκια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

banio

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πλακάκια μπάνιου: Ποια χρώματα δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα;

HerNews ka

Σημεία του μπάνιου σας που ξεχνάτε να καθαρίσετε, σύμφωνα με τους επαγγελματίες

HerNews ka

Αποσμητικά χώρου: Φυσικές ιδέες DIY για να μοσχοβολάει πάντα το σπίτι σας!

HerNews ka