HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Πικέ

Τίτλοι τέλους για Σακίρα και Πικέ. Οι πληροφορίες είναι σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ισπανίας EFE.

Το πρόσφατο δημοσίευμα του πρακτορείου, θέλει την Κολομβιανή σταρ να επιβεβαιώνει ότι χωρίζει από τον σύντροφό της. Ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής της Barcelona Ζεράρ Πικέ.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή.  Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Αναφέρει μια σύντομη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η Σακίρα μάλιστα, ανάρτησε και ένα tweet, στο οποίο σχολίασε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, σχετικά με τη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Μπαρτσελόνα με κρίση άγχους. 

 

«Παιδιά λαμβάνω πολλά μηνύματα ανησυχίας ότι με είδαν σε ασθενοφόρο πρόσφατα στη Βαρκελώνη. Θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω, ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη εβδομάδα, στις 28 του μήνα, όταν ο πατέρας μου δυστυχώς είχε ένα άσχημο χτύπημα και τον συνόδευσα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται τώρα. Παρακαλώ στείλτε τις ευχές σας να γίνει καλά και ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και τη στήριξή σας». Έγραψε η Σακίρα και συνόδευσε τη δημοσίευση με μία φωτογραφία, με τον τραυματισμένο πατέρα της.

Τι δήλωνε η τραγουδίστρια για τον Πικέ..

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»

Ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σακίρα, είχε ανοίξει την καρδιά του λέγοντας: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο «E! Online» είχε πει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μόργκαν Φρίμαν: Έχασε σχεδόν 25 κιλά και οι φίλοι του ανησυχούν

HerNews ka

Χιου Τζάκμαν: Χώρισε με την Ντέμπορα Λι Φέρνες μετά από 27 χρόνια γάμου

Her News

Adam Levine: Πρώην μοντέλο αποκάλυψε την παράνομη σχέση τους στο TikTok

HerNewskl