HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Ένας έρωτας, ένα δικαστήριο και μια ζωή γεμάτη αμαρτίες

johnnydepp

Ένας μεγάλος έρωτας. Ένας τοξικός γάμος και μία συγκλονιστική δίκη. Για έξι εβδομάδες, ολόκληρος ο κόσμος μάθαινε για το φιλί στο «Μεθυσμένο Ημερολόγιο». Το οποίο ένωσε τον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ.

Άκουσε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τα μηνύματα μίσους του ενός προς τον άλλον που τους χώρισαν οριστικά. Παρακολουθούσε ώρα με την ώρα, μαρτυρία με τη μαρτυρία, τη νίκη εκείνου για τη δυσφήμιση που υπέστη από την πρώην σύζυγό του με ένα άρθρο της στην «Washington Post» το 2018. Την ήττα εκείνης που καλείται σήμερα να πληρώσει 15 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση στο διάσημο ηθοποιό.

Παρότι την παράσταση από την πολυαναμενόμενη απόφαση έκλεψαν οι πληροφορίες περί επανασύνδεσης του διάσημου «πειρατή» της Καραϊβικής με την παλιά αγαπημένη του Κέιτ Μος. Που τον αθώωσε με την 3λεπτη κατάθεσή της. Πολλοί τώρα κάνουν λόγο για ένα σκληρό ριάλιτι που σπίλωσε δια παντός τη φήμη και των δύο πρωταγωνιστών του.

«”Ευτυχία”, μουρμούρισα, προσπαθώντας να καταλάβω τη σημασία της λέξεως. Αλλά είναι μία από αυτές τις λέξεις, όπως η Αγάπη. Που ποτέ μου δεν κατάφερα να καταλάβω επαρκώς».

Λέει προφητικά ο Πολ Κεμπ, ο ήρωας του μυθιστορήματος του Χάντερ Τόμσον, που ερμήνευσε ο Τζόνι Ντεπ το 2011. Την περίοδο της γνωριμίας του με την Άμπερ Χερντ, την οποία και επέλεξε προσωπικά για το ρόλο της Σενό.

Έντεκα χρόνια αργότερα, με ενδιάμεσους σταθμούς το γάμο τους το 2015 και το διαζύγιό τους το 2016, το δικαστήριο αποφάσισε η Χερντ να πληρώσει με τις προσθαφαιρέσεις 8,35 εκατ. δολάρια στον Ντεπ.

φανς

Κρίνοντας ότι είπε ψέματα για την κακοποίησή της από εκείνον, καταφέρνοντας καίριο πλήγμα στην καριέρα του. Από την άλλη πλευρά, και εκείνος καλείται να καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων εξαιτίας της αγωγής που υπέβαλε εκείνη ως απάντηση στη δική του. Με το επιχείρημα ότι η όλη ιστορία παρατείνει την παρενόχλησή της σε όλα τα επίπεδα.

Ψεύτικα δάκρυα

Αφήνοντας στην άκρη τις δικαστικές αποφάσεις ο Ντεπ κέρδισε γιατί φάνηκε περισσότερο ειλικρινής. Σε αντίθεση με την πρώην σύζυγο του, της οποίας από την πρώτη μέρα της δίκης σχολιάζονταν τα ψεύτικα δάκρυά της. Αλλά και τα εκδικητικά βλέμματά της προς εκείνον.

Ο Ντεπ δεν την κοίταξε ούτε μία φορά στα μάτια. Αφού, όπως αποκαλύφθηκε σε ηχογραφημένο μήνυμά τους, επρόκειτο για μία υπόσχεση που της έδωσε όταν εκείνη αρνήθηκε να πάρει πίσω τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Τότε, στα αρχικά στάδια του χωρισμού τους.

Το λάθος της Χερντ στην προσπάθειά της να πείσει τους ενόρκους για την αλήθεια των ισχυρισμών της να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο περιστατικό ανάμεσα στον Ντεπ. Και την πρώην αγαπημένη του Μος άνοιξε το δρόμο στην ομάδα της υπεράσπισής του να ζητήσει από το διάσημο σούπερ μόντελ να καταθέσει τι πραγματικά συνέβη. Και εκείνη βρέθηκε στο νοσοκομείο ένα από τα βράδια της κοινής τους ζωής τη δεκαετία του ’90.

Ο ρόλος της Μος

Η Μος, που ως γνωστόν δίνει σπάνια συνεντεύξεις, περιέγραψε ότι μία σαγιονάρα και το γλίστρημα που υπέστη εξαιτίας της, την οδήγησαν στο νοσοκομείο μέσα στην αγκαλιά του Ντεπ, ένα συμβάν που τότε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν εκμεταλλευτεί για να μιλήσουν για ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι που το κοινό λάτρευε να βλέπει μαζί. Η απουσία, επίσης, ιατροδικαστικών στοιχείων που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς της Χερντ, αλλά και η δυνατή νομική ομάδα στο πλευρό του Ντεπ, με τη γοητευτική Καμίλ Βάσκεθ να κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο στη σκληρή αντεξέταση που επιφύλαξε στη Χερντ όσο και στην προστατευτική στάση της απέναντι στον Ντεπ, έγειραν τη δικαστική πλάστιγγα υπέρ του διάσημου ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Bradley Cooper – Irina Shayk: Υπάρχει τελικά επανασύνδεση;

HerNewskl

Μάθιου Πέρι: Έκλεισε και επίσημα η έρευνα του θανάτου του

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Στην εκκλησία για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε τις θεραπείες για τον καρκίνο

HerNews ka