HerNews.gr
Σχέσεις

3 μηνύματα που μπορείς να στείλεις για να τον κερδίσεις

texting

Όταν σου αρέσει ένας άντρας, θέλεις να νιώθει το ίδιο για σένα. Παρεμπιπτόντως, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τον κερδίσεις είναι να απευθυνθείς στην αίσθηση του χιούμορ του.

Παρακάτω θα δούμε κάποια μηνύματα που μπορείς να του στείλεις για να τον κερδίσεις:

“Σε έβλεπα στον ύπνο μου χθες…”

Το να στείλετε μήνυμα σε έναν άντρα το πρώτο πράγμα το πρωί και να του πείτε ότι ήταν στα όνειρά σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα γέλιο ή ένα χαμόγελο. Είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος να πετάξεις την μπάλα στο γήπεδο του, επειδή ξέρεις ότι θα είναι τόσο περίεργος για το τι ονειρευόσουν το προηγούμενο βράδυ.

texting

“Είδα κάτι πολύ χαριτωμένο σήμερα και σε σκέφτηκα…”

Ένας άλλος γλυκός τρόπος φλερτ μέσω κειμένου είναι να ανοίξετε την πόρτα για ένα ανέκδοτο. Ή μια χαριτωμένη ιστορία για την ημέρα σας. Αν δείτε κάτι ή ακούσετε κάτι που σας θυμίζει το άτομο που σας αρέσει, ενημερώστε το! Θέλουν να ξέρουν ότι είναι στο μυαλό σας. Και όταν τους λέτε ότι κάτι χαριτωμένο ή αστείο σας θυμίζει, επιβεβαιώνει τα συναισθήματά σας για αυτούς.

texting

“Τι θα κάνεις σήμερα, εκτός από το να με σκέφτεσαι…χαχα”

Δεν είναι λάθος να έχετε λίγη αυτοπεποίθηση. Και αυτού του είδους το κείμενο όχι μόνο θα τον κάνει να γελάσει αλλά θα τον ενημερώσει ότι αισθάνεστε ασφαλής για το πώς νιώθει για εσάς. Αυτό θα μπορούσε να τον βοηθήσει να χαλαρώσει και να του δώσει την αυτοπεποίθηση να αρχίσει να σας στέλνει μηνύματα με ερωτικά, αστεία πράγματα επίσης.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση…

HerNewskl

Ο κανόνας των τριών μηνών σε μια σχέση

Her News

Τρόποι για να καταλάβεις αν η καλοκαιρινή αγάπη είναι αληθινή

Her News