HerNews.gr
Social News

Περικλής Λιανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε άτομα που τον έγλειφαν πατόκορφα»

Ο ηθοποιός Περικλής Λιανός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ των συναδέλφων του. Η συνέντευξη στην κάμερ της εκπομπής, “Super Κατερίνα”

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως » ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίζονται ότι είναι θύματα συνωμοσίας και εμπαθείς συνάδελφοι τους καταδιώκουν. Όταν, πριν δικαστούν, ένα σωματείο πάει να τους διαγράψει είναι σαν να δικαιώνει την άποψη τους. «Παιδιά θέλει προσοχή αυτό το πράγμα», αυτό τους έλεγα».

 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο ορισμός της αυλής. Υπήρχαν άτομα που τον έγλειφαν πατόκορφα. Τώρα είναι πολύ άσχημο κάποιοι από αυτούς να βγαίνουν και να τον βρίζουν. Εγώ επέλεξα να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του. Κάποια στιγμή μάλιστα μου λέει «ρε παιδί μου, πως θα ξαναδουλέψουμε εμείς με αυτή τη συμπεριφορά;» και του απάντησα, «Πέτρο μου, στην Αλβανία να πλένουμε σκάλες αλλά όχι ποτέ ξανά μαζί». Και το τήρησε». » συμπλήρωσε ο Περικλής Λιανός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χώρισε με τον σύντροφό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας- «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

HerNews ka

Selena Gomez: Το φιλί με τον σύντροφό της Benny Blanco στις Χρυσές Σφαίρες – «Κέρδισα»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα – «Έχω πάθει κακό»

HerNews ka