HerNews.gr
Διεθνή

Sarah Jessica Parker: “Υπήρξαν πολλές δημόσιες συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά, οι οποίες ήταν οδυνηρές”

Sarah Jessica Parker

H Sarah Jessica Parker αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για την αγαπημένη της Kim Cattrall.

H Sarah Jessica Parker προσπαθούσε να απαντήσει διπλωματικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την Kim Cattrall λόγω του reboot του And Just Like That.  Πιο συγκεκριμένα όλοι αναρωτιόντουσαν για την απουσία της από τo And Just Like Τhat και η Sarah Jessica Parker αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Αρχικά, τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν υπήρξε κάποιος καυγάς ανάμεσα σε εκείνη και την Cattral. Η Kim είχε διαφωνήσει από το 2017 με την παραγωγή σχετικά με το να υπάρξει και τρίτη ταινία και εκείνοι με τη σειρά τους δεν ήθελαν να κάνουν τριτη ταινία χωρίς αυτήν. Στη συνέχεια, η Sarah Jessica Parker είπε ότι “απογοητευτήκαμε αλλά συμβαίνουν αυτά”.

sarah

Επίσης, θέλησε να προσθέσει στο podcast του The Hollywood Reporter ότι “υπήρξαν πολλές δημόσιες συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά, οι οποίες ήταν οδυνηρές. Δούλεψα σκληρά πολλά χρόνια για να είμαι εντάξει με όλους στο σετ, να φροντίσω τους άλλους και να είμαι υπεύθυνη σε εκείνους και για εκείνους, τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους ανθρώπους που ένιωθα ευθύνη ως παραγωγός της σειράς. Και δεν μίλησε ποτέ, κανένας άλλος έτσι για μένα”.

Νεότερα Άρθρα

Η Kim Kardashian σχεδιάζει να παραμείνει single για έναν ακόμη χρόνο: «Θα είναι πολύ καλό για εμένα»

HerNews ka

Christina Applegate: Αποκαλύπτει ότι το «Dead to Me» μπορεί να είναι η τελευταία της δουλειά λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας

HerNews ka

Μηνύματα στήριξης από ηγέτες σε όλο τον κόσμο για την τραγωδία στα Τέμπη

Her News