HerNews.gr
Ελλάδα

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετάγεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Εκεί που κρατούνται άλλοι πέντε γυναικοκτόνοι

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετάγεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος , καθώς δεν μπόρεσε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές επικαλούμενος λόγους ασφαλείας κι απειλών κατά της ζωής του κι έτσι δεν θα παραμείνει στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού.

Όπως γίνεται γνωστό, στις φυλακές Μαλανδρίνου υπάρχουν κελιά των 4 ατόμων και 2 ατόμων για τους βαρυποινίτες όπως είναι κι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.
Ειδικότερα, ο γυναικοκτόνος θα μεταβεί στις τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι, ενώ η φυλακή αποτελείται κυρίως από σκληρούς ποινικούς.

Στην συγκεκριμένη φυλακή κρατείται ο συζυγοκτόνος της Μακρυνίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο.

Παράλληλα, ένας ακόμη σκληρός ποινικός που κρατείται είναι ο Αλβανός γυναικοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Όπως γίνεται γνωστό, στις τις φυλακές Μαλανδρίνου υπάρχουν κελιά των 4 ατόμων και 2 ατόμων για τους βαρυποινίτες όπως είναι κι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Εξιτήριο αναμένεται να πάρουν σήμερα οι περισσότεροι τραυματίες

HerNews ka

Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης για κατοχή ναρκωτικών

HerNews ka

Πέτρος Φιλιππίδης: Εκτός φυλακής παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

HerNews ka