HerNews.gr
Διασκέδαση

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Έρχονται τρεις βραδιές απόλυτης διασκέδασης στον Πάνο Κιάμο

Παρασκευή 10/06, Σάββατο 11/06 και Κυριακή 12/06 ο Πάνος Κιάμος και η παρέα του σας περιμένουν για τρεις βραδιές απόλυτης διασκέδασης! Ο καταξιωμένος ερμηνευτής Πάνος Κιάμος ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο «Posidonio Music Hall», σκοπεύοντας να βάλει φωτιά  με όλα του τα hit και την διαχρονική του δισκογραφία , που μας κάνει να… φοράμε τα καλά μας!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Στον πιο καλοκαιρινό προορισμό διασκέδασης της πόλης, ο Πάνος Κιάμος μαζί με τον μοναδικό performer Τόνι Σφήνο σε ρόλο special guest, θα χαρίσουν τρείς νύχτες διασκέδασης και χορού.

Ο Πάνος Κιάμος έχει βάλει στην κυριολεξία «Φωτιά με φωτιά» στο Posidonio Music Hall και η διασκέδαση έχει φτάσει… «Ως τον ουρανό!» Αν δεν έχεις νιώσει ακόμα τον απόλυτο μουσικό παλμό, έχεις την ευκαιρία το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνεις την κράτηση σου!

Το φαινόμενο Πάνος Κιάμος και ο πανικός που δημιουργεί  στο Posidonio Music Hall, χωρίς “Υπερβολές” είναι το πιο επιτυχημένο σχήμα της καλοκαιρινής σεζόν, αφού διαφοροποιείται σε ποιότητα διασκέδασης απο κάθε άλλο νυχτερινό κέντρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Posidonio (@posidonio_musichall)

Το πιο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Posidonio Music Hall, είναι ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το καλοκαίρι. Τραγουδώντας «Θα απουσιάζω, θα με ζητάς», ο Πάνος Κιάμος στο stage θα ξεσηκώσει το κοινό μέχρι το πρωί…

Special guest ο μοναδικός performer Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια! 

Τον δικό του παλμό στο σχήμα δίνει ο hitαρισμένος και τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi, Ειρήνη Μιχαήλ και στα decks ο Dj Pitsi.

Είστε έτοιμοι για τρεις βραδιές απόλυτης διασκέδασης; Ο Πάνος Κιάμος την Παρασκευή 10/06, το Σάββατο 11/06 και την Κυριακή 12/06 υπόσχεται βραδιές απόλυτης διασκέδασης!

https://posidonio.com

Τηλέφωνα κρατήσεων:

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Αν έχετε..τάσεις φυγής, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή!

Her News b

Horizon Rooftop of Senses: Απολαυστικές γεύσεις και διασκέδαση σε ένα μαγαζί που ‘’ξυπνά’’ τις αισθήσεις

Her News

Σαββατοκύριακο στο σπίτι

Her News b