HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Ιουνίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 06/06 έως 12/6.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή την εβδομάδα για αρκετούς από εσάς θα υπάρξουν πιθανές διασπάσεις σε σχέσεις, και όχι μόνο. Δεν αποκλείεται και με κάποιους συνεργάτες να υπάρξουν κάποιες ανατροπές. Τα παραπάνω έξοδα θα σας αγχώσουν και για αυτό το λόγο θα πρέπει να εστιάστε λίγο παραπάνω στην εργασία σας. Θα πρέπει να δουλέψετε παραπάνω και αυτό να είστε σίγουροι πως θα λειτουργήσει σαν ψυχοθεραπεία.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα αρχίσει με πολύ καλή διάθεση. Αλλά και με τη προοπτική να φλερτάρετε, να χαίρεστε , και να περνάτε στιγμές χαλάρωσης και έρωτα με το ταίρι σας. Θα ήθελα όμως να αποφύγετε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σε σχέση με την εργασία σας. Θα ήθελα επίσης  όσο μπορείτε να κοιμάστε λίγο περισσότερο για να μπορείτε να ξεκουράζεστε. Μια συνεργασία για πολλούς από εσάς είναι στα σκαριά

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Και ενώ η εύνοια εξακολουθεί να υπάρχει και να παίρνετε τις επιτυχίες που εσείς επιδιώκετε στις αρχές τις εβδομάδας σας περιμένουν τα εξής:  χαρά , φλερτ διασκέδαση,  και αρκετό κόσμο να σας κάνει τα χατήρια. Όχι πως δεν το αξίζετε, αλλά μην επεκταθείτε και μου φλερτάρετε πάνω από ένα άτομο …( ξέρετε εσείς). Το ξέρω πως είστε γοητευτικοί και εκεί έξω σας θέλουν αλλά με μέτρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή ή μια πιθανή απομάκρυνση από ένα φιλικό σας άτομο. Αυτό για λίγο μπορεό να σας σοκάρει. Θα ήθελα όμως να βγείτε λίγο προς τα έξω… να επικοινωνήσετε με κόσμο. Θα υπάρξουν όμως πολλά και ευχάριστα μηνύματα για τους περισσότερους από εσάς. Κάποια κρυφά οικονομικά που πιθανόν δεν τα δηλώνετε και πουθενά ίσως να σας απασχολήσουν .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Μια ξαφνική αλλαγή στο γάμο ή στη δουλειά σας δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να σας αναστατώσει για λίγο. Επίσης μια ξαφνική μετακίνηση για λόγους εργασιακούς επίσης θα σας κουράσει. Πάρτε ανάσες, και προσπαθήστε κάπου ενδιάμεσα από την εργασία και τις πολλές υποχρεώσεις να ξεκουράζεστε καθώς σας βρίσκω αρκετά κουρασμένους. Οι φίλοι σας , σας βοηθούν και παίρνετε και αρκετή αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ·(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς θα νιώσετε την ανάγκη στις αρχές της εβδομάδας να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν και να μην έχετε έννοια τα προβλήματα των άλλων. Η αλήθεια είναι ότι  αρκετά εχετε ασχοληθεί με τους υπόλοιπους. Πρέπει και εσείς να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να σας προσκαλέσουν να πάτε ένα ταξιδάκι. Ακόμα  εννοείται πως θα λάβετε πολλά και ευχάριστα νέα .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσείς αισθάνεστε κουρασμένοι και θα σας πρότεινα στις αρχές της εβδομάδας να ξεκουραστείτε με λίγο ύπνο παραπάνω. Θα μου πείτε, εγώ καλά σας τα λέω έλα όμως που οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Έχετε και τον Άρη στο Κριό που και αυτός σας έχει προκαλέσει ένα εκνευρισμό παραπάνω. Ακόμα, πολύ πιθανόν άτομα που συνεργάζεστε να είναι ιδιαίτερα εριστικά μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινά με πολλές συναναστροφές με φιλικά σας άτομα και συγχρόνως τα ίδια κάνουν ότι μπορούν για να σας βλέπουν λίγο παραπάνω. Θα ήθελα να αποφύγετε ξαφνικούς χωρισμούς, όπως και ξαφνικές διασπάσεις με τυχόν συνεργάτες σας καθώς ο ουρανός θα συναντηθεί με την Αφροδίτη και θα φέρει κάποιες ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα .

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε στη καριέρα σας και ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες κινήσεις στα επαγγελματικά. Αυτές θα γίνουν για να έχετε έξτρα έσοδα. Αργότερα, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε με τη παρέα φίλων και δεν αποκλείεται να δράσετε ομαδικά και να πετύχετε και κάποιους στόχους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας σας προτείνω να ξεκουραστείτε .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Ένας ξαφνικός έρωτας πιθανόν να έρχεται για εσάς. Θα μας το πείτε και εμάς να χαρούμε ή θα το κρατήσετε μυστικό; Προσέχετε όμως, γιατί όσο ξαφνικά θα εμφανιστεί τόσα ξαφνικά υπάρχει η πιθανότητα να εξαφανιστεί. Μην βιαστείτε να επενδύσετε σε αυτό. Θα ήθελα προς το τέλος της εβδομάδας να πείτε ναι στις προσκλήσεις που θα σας γίνουν για έξοδο από φιλικά σας άτομα .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποια ξαφνικά γεγονότα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σας. Πιθανόν όλο αυτό να σας φέρει κάποιες φοβίες σας στην επιφάνεια και να πρέπει να τις διαχειριστείτε. Εύνοια εξακολουθεί να υπάρχει σε μετακινήσεις, συμφωνίες, συμβόλαια όπως πολλά νέα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις φοβίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Ξαφνικές ειδήσεις ξαφνικές μετακινήσεις όπως και αλλά ξαφνικά γεγονότα θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα για εσάς. Δεν αποκλείεται έτσι ξαφνικά να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να χρειαστεί να κλείσετε μια ξαφνική συμφωνία από το πουθενά. Θα ήθελα να ασχοληθείτε  επίσης λίγο παραπάνω με το γάμο ή τη σχέση σας για να αποφύγετε παράπονα του τύπου ότι δεν τους αγαπάτε πλέον .

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Τι μας επιφυλάσσει

Her News

Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο το ζώδιό σας;

HerNews ka

Σεξ: Ποια ζευγάρια ζωδίων βάζουν “φωτιά” στο κρεβάτι;

Her News b