HerNews.gr
Διασκέδαση

Άντζελα Δημητρίου: Κυκλοφόρησε νέο single με τίτλο «Καρδιά Μποέμισσα»

Η Άντζελα Δημητρίου έχει.. «Καρδιά Μποέμισσα» και το δηλώνει μέσα από το νέο της τραγούδι και music video.

Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού», που έχει χαράξει τη δική της μοναδική ιστορία στην ελληνική μουσική, μας χαρίζει ένα «φρέσκο», λαϊκό, up-tempo κομμάτι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου.

Με το νέο τραγούδι της η Άντζελα Δημητρίου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Το «Καρδιά Μποέμισσα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, με την Άντζελα Δημητρίου να σαγηνεύει, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αυτοπεποίθησης, ανεξαρτησίας και δυναμισμού.

Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού» κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Καρδιά Μποέμισσα» – Δείτε το music video:

Με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά της, αλλά και το ξεχωριστό της ταμπεραμέντο, η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου και το «Καρδιά Μποέμισσα» μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού!

Η Άντζελα Δημητρίου πρόκειται για μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τους 3.800.000 παγκοσμίως.

Η ίδια έχει δηλώσει «Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε ένα αδύνατο σημείο. Το δικό μου είναι πως επειδή είχαμε πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια μου επέλεξα να βοηθήσω την οικογένεια μου αντί να μορφωθώ.» Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν στην μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής «Κλωστές Πεταλούδα» για την οποία δηλώνει και υπερήφανη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αγαπάμε να μισούμε. 

Her News b

Miley Cyrus: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του όγδοου studio album της “Endless Summer Vacation”

HerNews ka

Τα top 10 sexy video clip της μουσικής βιομηχανίας

Her News b