HerNews.gr
DECORNEWS

Ενεργειακός Καθαρισμός Σπιτιού: Τρόποι για να το πετύχετε

home

Το να καθαρίσετε το σπίτι σας και να πετάξετε ό,τι δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από ένα χρόνο, ό,τι έχει χαλάσει και δεν έχει επισκευαστεί και ό,τι δεν χρειάζεστε είναι ένας τρόπος να ελευθερώσετε χώρο και, κατά κάποιον τρόπο, να νιώσετε καλύτερα. Τι είναι όμως ο ενεργειακός καθαρισμός;

Σύμφωνα με τις λαϊκές πεποιθήσεις (οι οποίες συχνά έχουν βάση σε ένα μείγμα δυτικών και ανατολικών ιδεών), το γεγονός της πραγματοποίησης μιας τελετουργίας καθαρισμού είναι μια μορφή κάθαρσηςπου θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αίσθηση ηρεμίας. Πώς μπορείτε να κάνετε έναν ενεργειακό καθαρισμό στο σπίτι; Δεν υπάρχει μία και μόνη μέθοδος, όπως προαναφέραμε. Έχοντας αυτό κατά νου, θα σας πούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Ο ενεργειακός καθαρισμός μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους.

home

Νερό και λευκό ξύδι

Πιστεύεται ότι καθαρίζοντας το σπίτι με λευκό ξύδι, μπορούν να εξαλειφθούν οι αρνητικές ενέργειες. Συνιστάται γενικά να επικεντρωθείτε στις πιο δυσπρόσιτες γωνίες για καλύτερα αποτελέσματα. Για να το κάνετε αυτό, απλά σφουγγαρίστε το πάτωμα ως συνήθως και στη συνέχεια σφουγγαρίστε το με ένα μείγμα λευκού ξυδιού και νερού.

Φυτά για τη βελτίωση της ενέργειας του σπιτιού

Σύμφωνα με τις λαϊκές δοξασίες, η τοποθέτηση ορισμένων φυτών στο σπίτι (όπως το δεντρολίβανο και το palo santo) μπορεί να βοηθήσει στον ενεργειακό καθαρισμό.Ο απήγανος είναι διάσημος για τον καθαρισμό της αύρας και βοηθά στην εξάλειψη της αρνητικής ενέργειας. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να έχετε δύο γλάστρες απήγανου και να τις τοποθετήσετε σε αντίθετες πλευρές του σπιτιού. Σύμφωνα με τις δοξασίες, ένας θηλυκός απήγανος πρέπει να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά και ένας αρσενικός απήγανος στην αριστερή πλευρά.

home

Στοιχεία φωτιάς για να καθαρίσετε την ενέργεια του σπιτιού σας

Η φωτιά είναι γνωστή για τις καθαρτικές της ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, το άναμμα αρωματικών κεριών είναι μια ακόμη από τις συνηθισμένες μεθόδους ενεργειακού καθαρισμού.Αν είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χειροποίητα κεριά που είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε χρώμα συνδέεται με διαφορετικό όφελος. Μάλιστα, λέγεται ότι πρέπει να σκουπίζετε με απορροφητικό βαμβάκι. Αλλά και με λίγο ελαιόλαδο το κερί για να το σβήνετε και να το καθαρίζετε μετά ή πριν από κάθε χρήση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αρωματικά Κεριά: Τα ωφέλη τους είναι πολλά περισσότερα απ’όσα νομίζεις

HerNews ka

Πωλείται η βίλα που γυρίστηκε ο Νονός στη Σικελία για 6 εκατομμύρια ευρώ

Her News

Οργάνωσε σωστά το ψυγείο σου και εξοικονόμησε χώρο

Her News