HerNews.gr
Παιδί

Οι κατασκευές των παιδιών σου μπορούν να μπουν στη διακόσμηση του σπιτιού

paidia

Δε φαντάζεσαι πόσο όμορφα μπορούν να διακοσμήσουν τον χώρο σου οι αμέτρητες ζωγραφιές και κατασκευές των παιδιών σου. 

Ενώ όλοι θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις κατασκευές που κάνουν τα παιδιά μας και να τους δείξουμε την υποστήριξή μας άνευ όρων, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για τους μινιμαλιστές, τους λάτρεις του γκρίζου και του απλού, στο να συνδυάσουν την πιο ήρεμη αισθητική με την περηφάνια και την αγάπη που βγάζουν οι κατασκευές και οι ζωγραφιές των παιδιών. Η δημιουργία τέχνης διδάσκει στα παιδιά δεξιότητες στον πραγματικό κόσμο, όπως κριτική και δημιουργική σκέψη και συντονισμό χεριού-ματιού. Χτίζει την αυτοεκτίμηση τόσο στα μικρότερα όσο και στα μεγαλύτερα.

Πώς μπορούμε λοιπόν να κρατήσουμε τις κατασκευές των παιδιών μας και μάλιστα να διακοσμήσουμε το σπίτι;

1. Μαξιλάρια τυπωμένα με παιδικές ζωγραφιές

Αυτό που δεν ξέρεις ποια ζωγραφιά του παιδιού σου να διαλέξεις, είναι το πιο συγκινητικό απ’ όλα. Αμέτρητες ιδέες γεμάτες δημιουργικότητα… Πώς μπορείς να διαλέξεις μόνο μια; Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις τα αγαπημένα σχέδια τόσο τα δικά σου όσο και των παιδιών σου και να τα τυπώσεις σε διάφορα υφάσματα.

zwgrafia

2. Κάδρα

Βρες το έργο τέχνης που ταιριάζει στον χώρο σου και διάλεξε τις πιο ταιριαστές κορνίζες για να το χωρέσουν!

4. Ως ταπετσαρία

Ακόμη και ως ταπετσαρία για να κοσμεί τον τοίχο κάποιου δωματίου μπορεί να φιγουράρει μια ζωγραφιά. Και ξέρεις, μπορεί να στη ζητήσουν προς πώληση, πού ξέρεις;

kataskeues

5. Κάνοντας κατασκευές για αποθήκευση υλικών

Μια υπέροχη DIY κατασκευή που μπορείς να κάνεις με παλιές φιγούρες ζώων από τα παιχνίδια των παιδιών σου είναι να τα βάψεις και να τα κολλήσεις επάνω σε βαζάκια από μαρμελάδες που έχουν τελειώσει. Αυτά τα βαζάκια θα γίνουν οι τέλειες διακοσμητικές πινελιές (που θα έχουν και χρηστικό χαρακτήρα αφού θα μπορείς να αποθηκεύσεις ό,τι θέλεις μέσα τους).

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έφηβος και Διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι νέοι

Her News

Παιχνίδια: Τι πρέπει να προσέχουμε στα παιχνίδια του μωρού μας;

Her News b

Επιστροφή στο σχολείο και άγχος: Tips που θα βοηθήσουν

Her News