HerNews.gr
Social News

Σοφία Μητσοτάκη: Oι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας στην κόρη τους για τα 25α γενέθλιά της

Τα 25α γενέθλιά της έχει σήμερα η μικρότερη κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη. Υπερήφανοι γονείς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ευχήθηκαν στην κόρη τους, η οποία ζει το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό.

Μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρωθυπουργός έστειλε τις δικές του ευχές στην κόρη του Σοφία, γράφοντας:

«Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που γέμισες τη ζωή μας με φως! Χρόνια πολλά Σοφακι!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Στη Σοφίας, Μητσοτάκη ευχές έστειλε και η μητέρα της, Μαρέβα Μητσοτάκη, με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σοφάκι μου δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα που γίνεσαι 25! Τόσο υπερήφανη για όλα που έχεις πετύχει και για την απίστευτη καλοσύνη σου! ♥️ #egoexoesenakaiesiemena».

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών.

Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται. Κατέχει υψηλόβαθμο πόστο σε μεγάλη εταιρία στη Βρετανία, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

Μαζί με τα αδέρφια της, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο, η Σοφία είναι μία από τις αδυναμίες των γονιών της, οι οποίοι συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες στα social media μαζί με τα παιδιά τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Survivor: Αυτοί οι παίκτες έκαναν reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη!

Her News b

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Tο φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή

Her News

Οι ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους του “Barbie Foot Challenge” – «Κρατήστε τη μόδα στους αστέρες του κινηματογράφου»

HerNews ka