HerNews.gr
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ούρλιαζε για «βοήθεια» αλλά ήταν πλέον αργά

Δραμα

Ακόμη μία γυναικοκτονία έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αυτή τη φορά στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου 64χρονος εκτέλεσε τη σύζυγό του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό με μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε, κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (6/6), στην οικία του ζευγαριού που το τελευταίο καιρό βρισκόταν εν διαστάσει, ωστόσο διέμενε στο ίδιο σπίτι, σε ξεχωριστό όροφο όμως.

Τραγική ειρωνεία; Εκείνη που βρήκε τον 64χρονο και την 59χρονη ήταν η κόρη τους, λόγω του ότι δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής και γι’ αυτό τους αναζήτησε. Όταν, όμως, μπήκε μέσα στο σπίτι τους είδε να κείτονται νεκροί…

Δράμα: Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες -«Ακούσαμε ουρλιαχτά από την κόρη»
Tο ζευγάρι είχε διαφορές, ενώ μάρτυρας και γείτονας του ζευγαριού αποκαλύπτει στο GRTimes ότι λίγο πριν το έγκλημα υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς διαρκείας, ο οποίος όπως φαίνεται ήταν και «το ποτήρι που ξεχείλισε» για τον 64χρονο γυναικοκτόνο και αυτόχειρα.

Δραμα

Ο συζυγοκτόνος πήρε το κυνηγετικό όπλο, το οποίο ήταν δικό του, και τραυμάτισε θανάσιμα την γυναίκα του στο στήθος, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος στο μπάνιο του σπιτιού έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα.

«Περίπου 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», δήλωσε στο GRTimes μάρτυρας και γειτόνισσα.

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, είμαστε σε σοκ»
Σοκαρισμένοι παραμένουν και οι γείτονες του ζευγαριού, μην μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη… «Είμαστε σε κατάσταση σοκ, ποτέ δεν ακούσαμε να μαλώνουν», υποστηρίζει στο GRTimes κάτοικος της Προσοτσάνης και γειτονικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει «ο 64χρονος φαινόταν ήσυχος άνθρωπος αν και δεν είχαμε πολλές επαφές, πολλές φορές πήγαινε τα εγγόνια του στο σχολείο και σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο, καθώς δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Δεν καταλάβαμε ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά».

Πάντως, οι γείτονες του ζευγαριού είχαν γνώση πως το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, τονίζοντας ότι «οι δυο τους αν και έμεναν στο ίδιο σπίτι, ζούσαν σε ξεχωριστούς ορόφους».

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας σήμερα

HerNews ka

Το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετά την τραγωδία στα Τέμπη – Ο μηχανοδηγός ανακοίνωσε «Τώρα περνάμε από το σημείο της τραγωδίας»

HerNews ka

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ο 27χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την Έμμα – Έτρεχε με 54χλμ πάνω από το όριο

HerNews ka