HerNews.gr
Beauty

Λούσιμο: O κανόνας των 5 δευτερολέπτων για να ανακτήσουν τα μαλλιά τη λάμψη τους

Λούσιμο

Ο χρόνος που αφιερώνεις στο λούσιμο των μαλλιών σου επηρεαζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της τρίχας.

Λούσιμο

Πιο συγκεκριμενα οι έμπειροι hair stylist προτείνουν συγκεκριμένο τρόπο ώστε τα μαλλια σου να δείχνουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθηκες υγιή και λαμπερά. 

Αρχικά, επιβάλλεται να παρατείνεις τον χρόνο ανάμεσα στα λουσίματα, αφού με αυτόν τον τρόπο ταλαιπωρούνται σε μικρότερο βαθμό. Όσο για την ποσότητα του σαμπουάν, τον τρόπο εφαρμογής του αλλά και το σημείο του τριχωτού που απλώνεται.

Πώς μπορείς να λούζεις τα μαλλιά σου με τον σωστότερο τρόπο;

Αρχικά, στον μοναδικό κόσμο της ομορφιάς κυριαρχεί ένας νέος κανόνας που αλλάζει ολη την κοσμοθεωρία σας για την περιποίηση των μαλλιών σου. Μην ξεχνάς βέβαια τη σειρά που εφαρμόζονται τα προϊόντα, η οποία είναι: Σαμπουάν, κοντισιονερ και μάσκα. Με αυτόν τον τρόπο και μόνο θα έχεις καθαρά μαλλιά.

Αρχικά λοιπόν θέλουμε να αναφέρουμε πως μιλάμε για τον κανόνα των 5 δευτερολέπτων που αφορά ολόκληρη τη διαδικασία. Όταν λούσετε τα μαλλιά σας με ζεστό νερο, στη συνέχεια ολοκληρώστε τη διαδικασία λούζοντας τα με κρύο νερό για 5 μόνο δευτερόλεπτα. Ποιος είναι ο πραγματικός λογος;

Λούσιμο

Το κρύο νερό κλέείνει τα λέπια της τρίχας και αντιμετωπίζει αμέσως το φριζάρισμα. Έτσι, τα μαλλιά σου θα είναι μεταξένια. 

Όσον αφορά το λούσιμο, αυτο απαιτεί 3 λεπτά για να γίνει σωστά και εντατικά. Πολλοί beauty addicts το έχουν ακουστά και ως ο κανόνας των 60/180 το οποίο αντικατοπτρίζει τον χρόνο που πρέπει να μείνει το σαμπουάν στα μαλλιά σου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι μας προσφέρει το σολάριουμ εκτός από το μαυρισμένο δέρμα

HerNews ka

Μακριά και υγιή νύχια: 5 tips για να τα αποκτήσετε

HerNewskl

Carla Bruni: Η νέα της αλλαγή είναι τόσο διακριτική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή

HerNewskl