HerNews.gr
CELEBRITIES

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Πωλείται το σπίτι που έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι

Χερντ Ντεπ

Το ρετιρέ όπου έμεναν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ στους 15 μήνες που κατάφεραν να μείνουν παντρεμένοι βγαίνει στο σφυρί. Το πολυτελές διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, όπου το πρώην ζευγάρι πέρασε μεγάλο μέρος του έγγαμου βίου πωλείται.

Η μονάδα είναι μία από τις πέντε που κατείχε ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην κορυφή του διάσημου κτιρίου Eastern Columbia στο κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το διαζύγιό του από τη Heard το 2016, ο 58χρονος Ντεπ καταχώρησε και πούλησε και τα πέντε ρετιρέ έναντι 12,78 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ και οι πέντε μονάδες φέρονται να ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους όταν ο Ντεπ και η Χερντ ζούσαν εκεί, στη συνέχεια χώρισαν αφού τις πούλησε και το ρετιρέ που βγήκε πιο πρόσφατα στην αγορά πωλείται προς 1.765.000 δολάρια.

Ντεπ Χερντ

Το πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Λος Άντζελες, είναι μια διώροφη κατοικία που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και 1.780 μέτρα ελεύθερου χώρου.

Το ρετιρέ είχε την τιμητική κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και λίγο πριν το ακίνητο βγει στην αγορά.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιάσονας Μανδηλάς: “Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να κρύβομαι”

HerNewskl

3η φορά γάμος: Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ

Her News

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως υπήρχαν δείγματα για τη συμπεριφορά του Φιλιππίδη

HerNewskl