HerNews.gr
Social News

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αγοράζει έκταση αξίας 8 εκατ. δολαρίων μαζί με την Αμάλ

Τζορτζ Αμαλ

Στη νότια Γαλλία έφθασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αμάλ αλλά και τους καλούς του φίλους, Σίντι Κρόφορντ και Ραντ Γκέρμπερ. Η παρέα των τεσσάρων ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος και έφθασε στη Γαλλία την Παρασκευή.

Πηγές αναφέρουν πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν σκοπεύουν να αγοράσουν μία έκταση στη νότια Γαλλία, αξίας 7,9 εκατ. δολαρίων, μία ανάσα από την έκταση που ανήκει στον Brad Pitt.

Να σημειωθεί πως ο Τζορτζ και η σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ραντ Γκέρμπερ είναι φίλοι για περισσότερα από 30 χρόνια και μαζί ίδρυσαν την εταιρεία τεκίλας έπειτα από εκτενή έρευνα. Οι δύο φίλοι έφτιαχναν περίπου 1.000 μπουκάλια για τον εαυτό τους και φίλους, όταν ο υπεύθυνος αποστακτηρίου τους ενημέρωσε ότι χρειάζονται άδεια για να συνεχίσουν.

Τζορτζ

Και κάπως έτσι ιδρύθηκε επίσημα η εταιρεία τους μαζί με άλλον ένα συνεταίρο το 2013. Η εταιρεία πωλήθηκε αντί 700 εκατ. δολαρίων το 2017, αλλά ο Τζορτζ και ο Ραντ παραμένουν μέρος των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με αναφορές, πέρυσι, το ζεύγος Κλούνεϊ σκόπευε να αγοράσει την έκταση στο Brignoles στο Var, γνωστή ως Domaine de Canadel, που διαθέτει πισίνα, γήπεδο τένις και έναν αμπελώνα 10 εκταρίων.

Η μοναδικής ομορφιάς ιστορική έπαυλη φέρεται να απέχει ελάχιστα από το Château Miraval στην Correns, του Μπραντ Πιτ, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο φίλοι θα είναι γείτονες… σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η έπαυλη του 18ου αιώνα λέγεται πως εκτείνεται σε τρεις ορόφους και επανασχεδιάστηκε στη δεκαετία του 1990 από τον αρχιτέκτονα Bruno Lafourcade.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ετεοκλής Παύλου: Η φωτογραφία με το νέο πρόσθετο μέλος – «Μου φαίνεται σαν ψέμα»

HerNews ka

Τζένη Μπαλατσινού: Εύχεται στην κόρη της, Αλεξάνδρα, με αδημοσίευτες φωτό

Her News

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Her News