HerNews.gr
Social News

Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Αρραβωνιάστηκε τον αμφιφυλόφιλο σαμάνο εραστή της

Μαρθα Λουιζ

Η κόρη του βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνια, Μάρθα Λουίζ και ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο Αμερικανός σαμάνος Ντουρέκ Βέρετ αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους.

Ο Ντούρεκ Βέρετ – ένας «πνευματικός οδηγός και προικισμένος θεραπευτής» με έδρα το Λος Άντζελες, του οποίου διάσημες πελάτισσές του είναι η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νίνα Ντόμπρεβ και ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ – πέρασε έξι μήνες συνεργαζόμενος με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζόι Σανγκαλάνγκ Σμίθ της Communion για να δημιουργήσει το σμαραγδένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού για τη Μάρθα Λουίζ. Το διαμάντι επιλέχθηκε ως αναπαράσταση της άνευ όρων αγάπης, της δύναμης και της ανθεκτικότητας της καρδιάς.

Η επιλογή του σμαραγδιού ήταν επίσης μια κίνηση προς στη μητέρα της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ, βασίλισσας Σόνια, η οποία είναι λάτρης των σμαραγδιών.

Μαρθα Λουιζ

Το μοναδικό δαχτυλίδι έχει ένα εντυπωσιακό σμαράγδι το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα φωτοστέφανο 19 διαμαντιών. Το καθένα αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία – γη, αέρα, νερό και φωτιά.

Το ζευγάρι μοιράστηκε την είδηση ​​του αρραβώνα του στους λογαριασμούς του στο Instagram την Τρίτη (7/9).

«Είπε το «ΝΑΙ»!», έγραψε ο σαμάνος στο λογαριασμό του στο Instagram αναρτώντας την ίδια φωτογραφία. «Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο για έναν άνδρα από το να γνωρίζει ξεκάθαρα ότι η γυναίκα μπροστά του είναι η μία και μοναδικό. Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ είναι ο έρωτας της ζωής μου», συμπλήρωσε.

Ο αμφιφυλόφιλος, όπως ο ίδιος δηλώνει, 47χρονος ζήτησε το χέρι της κατά τρία χρόνια μεγαλύτερής του πριγκίπισσας -μητέρας τριών παιδιών – από τους γονείς της, δεδομένου ότι η Μάρθα Λουίζ είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά του βασιλικού ζεύγους της Νορβηγίας.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα του αρραβώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Twitter: Ο Μασκ εισάγει το «μπλε τικ» των διασήμων για όσους πληρώνουν

Her News

Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική της ανάρτηση με τα δίδυμα παιδιά της για την Ημέρα Προωρότητας

HerNews ka

Χάρης Βαρθακούρης: Το τρυφερό post για την επέτειο γάμου του με την Αντελίνα

Her News