HerNews.gr
Health

Πετσέτες θαλάσσης: Οδηγίες για να είναι πάντα σαν καινούριες

Το πιο αγαπημένο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι η πετσέτα θαλάσσης. Είναι ένα αντικείμενο που σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι  γι αυτό πρέπει να του δείξετε την προσοχή σας για να σας προσέχει και αυτό..

Γι αυτό το λόγο πρέπει να του δείξετε την απαραίτητη προσοχή για να σας προστάτευει από μικρόβια και να είναι πάντα σαν καινούριο. 

Να την απομακρύνετε από την άμμο

Το σημαντικότερο βήμα για να έχετε μία απαλή πετσέτα θαλάσσης για πολλά χρόνια, είναι να απομακρύνετε από πάνω της την άμμο. Τινάξτε την πετσέτα σας δυνατά, αφού έχει στεγνώσει, ώστε να απομακρυνθούν όλες οι ανεπιθύμητες «παρουσίες» που βρίσκονταν ανάμεσα στις ίνες. Αν πλύνετε την πετσέτα χωρίς να την τινάξετε, η άμμος θα κολλήσει επάνω στις ίνες για πάντα… 

Σιδερώστε την πετσέτα θαλάσσης

Αυτό είναι ένα στάδιο που καλό είναι να παραλείψετε ακόμα και αν σας φαίνεται κουραστικό και βαεετο. Οι ίνες της πετσέτας καταστρέφονται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Για να μην είναι τσαλακωμένη πρέπει να την τινάξετε καλά μετά το πλύσιμο και να την απλώσετε προσεκτικά, όσο γίνεται πιο τεντωμένη.

Συχνότητα πλύσεων

Οι πετσέτες θαλάσσης δεν χρειάζονται πλύσιμο κάθε φορά. Καλό είναι να τις πλένετε μετά από κάθε δεύτερη χρήση. Καλό είναι να στεγνώνουν στο ήλιο κάθε φορά που τις χρησιμοποιείται! 

 

Νεότερα Άρθρα

«Κένταυρος»: Τα συμπτώματα που δείχνουν μόλυνση με την νέα υποπαραλλαγή που εξαπλώνεται σαν «χταπόδι»

Her News

Σεξ: Να φορέσω εσώρουχο μετά;

Her News b

Αιθέρια έλαια: Ποια σας βοηθάνε να κοιμάστε καλύτερα;

Her News