HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Έλενα Παπαρίζου: Θα είμαι στο «The Voice»!

Από τα Τρίκαλα στην Κρήτη κι από τον Πειραιά στη Θεσσαλονίκη. Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της περιοδεία και ζει το δικό της «πάρτυ». «Είναι ένα μεγάλο πάρτυ που όλοι μαζί φροντίζουμε να περάσουμε καλά, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, και να ξεχαστούμε από ό,τι πρόβλημα μπορεί να έχουμε, έστω και για τρεις ώρες», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Δώστε μας μια γεύση από την καλοκαιρινή περιοδεία σας

Στην φετινή περιοδεία θα δείτε πολλά! Ήδη ξεκινήσαμε από το Ηράκλειο Κρήτης. Ήταν ένα μαγικό τριήμερο για μένα, καθώς ταξίδεψα ήδη από την Πέμπτη για να έχω και λίγο χρόνο να απολαύσω τα πανέμορφα αυτά μέρη, και πίστεψέ με δεν το μετάνιωσα.
Ο κόσμος ήταν ζεστός –όπως είναι πάντα άλλωστε σε αυτά τα μέρη-, δέχτηκα πολλές αγκαλιές αλλά και εκπλήξεις που θα τις θυμάμαι για πάντα! Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των συναυλιών, εκεί θα ακούσετε τραγούδια που έχετε αγαπήσει από όλη τη δισκογραφία μου, κάποια καινούργια και ακόμα και κάποια πιο παλιά που αποφάσισα να τα «επαναφέρω» στο πρόγραμμά μου ή και να τα πω και πρώτη φορά, όπως το «Μάτια και Χείλη» από τον πρώτο μου δίσκο.
Θα ακούσετε επίσης διασκευές από αγαπημένα μου κομμάτια που έχουν ερμηνεύσει εξαιρετικοί συνάδελφοι μου. Είναι ένα μεγάλο πάρτυ που όλοι μαζί φροντίζουμε να περάσουμε καλά, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, και να ξεχαστούμε από ό,τι πρόβλημα μπορεί να έχουμε, έστω και για τρεις ώρες.

Έλενα Παπαρίζου-hernews

Πώς αισθάνεστε κάθε φορά που ξεκινάτε μια περιοδεία;

Πάντα έχω άγχος γιατί θέλω να είμαι πανέτοιμη και να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Όμως αυτό που «κερδίζει» πάντα είναι η χαρά και η ανυπομονησία που έχω να βρεθώ και πάλι με τον κόσμο και να διασκεδάσουμε παρέα.
Δε σου κρύβω ότι απολαμβάνω πολύ και τη διαδικασία των προβών, γιατί βρίσκομαι ξανά με την καλλιτεχνική μου οικογένεια, τζαμάρουμε, δοκιμάζουμε πολλά πράγματα για τα live.
Άγχος έχω και λίγο πριν βγω στη σκηνή, με το που πατάω όμως το πόδι μου και βλέπω αυτές τις χαρούμενες φατσούλες μπροστά να με κοιτάζουνε στα μάτια, τα ξεχνάω όλα!

Πώς ξαναγεννήθηκε η επιθυμία μετά από 19 χρόνια επανένωσης των Antique; Θα πραγματοποιήσετε εμφανίσεις σε Σουηδία;

Πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2019 ένας παλιός μας φίλος και συνεργάτης από την τότε δισκογραφική εταιρία μας εταιρία, ο Jocke Stenhammar μας κάλεσε να συμμετάσχουμε στο ετήσιο φεστιβάλ “Vi som älskar 90 & 00-talet”, στο οποίο δίνουν το παρόν πολλοί καλλιτέχνες που μεσουράνησαν στα 90’s όπως οι Da BuzzCoolioDr AlbanAntiloop και πολλοί άλλοι. Εκεί έγινε και το ‘reunion’ των ANTIQUE, το απολαύσαμε με την καρδιά μας και συζητούσαμε από τότε μήπως κάνουμε κάτι δισκογραφικά.
Μετά μεσολάβησε ο Covid, επομένως ήταν και λίγο δύσκολο πρακτικά να γίνει κάτι μιας και ζούμε σε διαφορετικές χώρες με τον Νίκο, να που όμως ήρθε η στιγμή φέτος, μας ξαναέγινε η πρόταση να συμμετάσχουμε στο φεστιβάλ και αποφασίσαμε να «σφραγίσουμε» αυτό το comeback και με ένα τραγούδι!
Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν το γούρι μας στο ξεκίνημα μας με το «Opa Opa» το οποίο είχε γράψει αυτός, γι’ αυτό και για την επανένωσή μας διαλέξαμε να διασκευάσουμε το «Τι, Τι», ένα τραγούδι του Khaled το οποίο όμως είχε τραγουδήσει στα ελληνικά ο Γιώργος πριν 30 χρόνια.
Ακόμα το «Τι Τι» έχει κι αυτό το παιχνίδι στην επάλειψη των λέξεων που είχαν και πολλά από τα τραγούδια μας («Δυνατά Δυνατά», «Όπα Όπα», «Μέρα Με Τη Μέρα» κ.α.), οπότε αυτό έδωσε ακόμα έναν λόγο στο να κατευθυνθούμε σε αυτήν την επιλογή. Σχεδόν όλον τον Ιούλιο θα βρισκόμαστε στη Σουηδία σε περιοδεία με το συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα στηVradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τι να κάνω τώρα τη θεία του;»

HerNews ka

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου μιλά στο HerNews: «Ζούμε σε μια χώρα που ο ένοχος ζει σαν αθώος και ο αθώος ενοχικά»

Her News

Δημήτρης Μοθωναίος: “Δεν θυμόμουν τίποτα. Μπήκε μέσα τρέμοντας. Ήταν συνομίληκός μου”

HerNewskl