HerNews.gr
Ελλάδα

Καλλιθέα: Serial killer η σύντροφος του 62χρονου που μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Λαϊκό

Χειροπέδες στη σύντροφο του 62χρονου που μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Λαϊκό νοσοκομείο, από την περιοχή της Καλλιθέας, πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στην αιματηρή επίθεση, το οποίο ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η δράστιδα στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα τραυματισμού με μαχαίρι σε βάρος του πρώην συζύγου της. Η κατηγορουμένη δεν ομολόγησε την επίθεση στον 62χρονο, αλλά τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα και συνελήφθη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαϊκό ένας άνδρας περίπου 62 ετών ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα στο διαμέρισμα της συντρόφου του στην Καλλιθέα στην οδό Σωκράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος άνδρας είχε δεχθεί αρκετές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Οι αρχές ενημερώθηκαν πως στις 6 το πρωί μετά από κλήση στο ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο, και παρέλαβε τον τραυματία.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γεννήσεις: Έφτασαν τις 248.599 οι ψηφιακές δηλώσεις μέσα σε τρία χρόνια

Her News

Σεληνιακό ημερολόγιο Μαρτίου 2024: Πότε υπάρχει πανσέληνος αυτόν τον μήνα;

HerNews ka

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας

Her News