HerNews.gr
Beauty

Μαύρισμα: Πώς θα διατηρήσεις τη σοκολατένια όψη της επιδερμίδας σου μετά το καλοκάιρι

μαύρισμα

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ προγραμματίζεις ήδη τα επόμενα μπάνια σου και επιθυμείς ένα υπέροχο μαύρισμα. Το σολάριουμ να μη μπορεί να φύγει από το μυαλό σου και δικαίως χάρη στο Pacific Sun Athens.

Το sunkissed look που ζηλευείς στα περιοδικά μπορείς να το αποκτήσεις. Μάλιστα να το διατηρήσεις ακόμη και τους φθινοπωρινούς μήνες.

μαύρισμα

#1 Ήπια απολέπιση 

Η απολέπιση καλό θα ήταν να γίνεται με μικρούς κόκκους τους καλοκαιρινούς μήνες, που το δέρμα μας έχει εκτεθεί στον ήλιο. Καλό θα ήταν προκειμένου να διατηρήσεις το μαύρισμα σου μία με δύο φορές την εβδομαδα να κάνεις απολέπιση με τη βοήθεια μιας σκληρής επιφάνειας. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις δύναμη, γιατί θα δημιουργήσεις ερεθισμούς στο δέρμα σου.

Μαύρισμα

#2 H ενυδάτωση είναι το Α και το Ω

Η ενυδάτωση ανεξάρτητα από την εποχή που υπάρχει είναι απαραίτητη. Καλό θα ήταν λοιπόν να διατηρήσεις το μαύρισμα σου με τη βοήθεια μιας καλής και σωστής ενυδατικής κρέμας. Επίσης, η κρέμα πρέπει να έχει πλούσια υφή ώστε να αυξηθεί ο χρόνος που διατηρηθεί το μαύρισμα σου. Επίσης, εξίσου σημαντική είναι η χρήση των after-sun.

#3 Δώσε προσοχή στη διατροφή σου

Όσο παράξενο και να σου φαντάζει, υπάρχουν τροφές που συμβάλλουν στο να διατηρήσεις το μαύρισμα σου. Ποιες είναι αυτές; Αρχικά η βιταμίνη Ε,  η βιταμίνη C, η βιταμίνη A. Στη συνέχεια, πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου και τα καροτονοειδή, το λυκοπένιο και τη λουτεΐνη. Επίσης, το σπανάκι είναι must.

#4 Σολάριουμ

O πιο άμεσος και  αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου ακόμη και μετά το καλοκαίρι είναι το σολάριουμ στο Pacific Sun Athens.

μαύρισμα

Aυτό  που πρέπει να ξέρεις είναι πως αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 6 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες του μηχανήματος. Επίσης, όταν έχεις αρχίσει να αποκτάς ένα χρώμα στο δέρμα σου, τότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να ελαττώνεις τον χρόνο που παραμένεις στο μηχάνημα σολάριουμ χωρίς να ελαττώσεις τις επισκέψεις σου. 

Ένα είναι το σίγουρο: Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό! 

Pacific Sun Athens

Λεωφόρος Αθηνων 284

210 5320220

Facebook

Instagram 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Latex Lips: Η τάση που έχει κατακλύσει τα social media!

HerNewskl

Περί αιδίου και υδάτων: Τι αρέσει στους άντρες

Her News b

Πώς να βγάζετε τέλεια τα φρύδια σας κάθε φορά

Her News