HerNews.gr
Διεθνή

Justin Bieber: Παρέλυσε η δεξιά πλευρά του προσώπου του!

Justin Bieber

O Justin Bieber έκανε μια σπάνια αποκάλυψη για ένα θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε αρκετά στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διάσημος τραγουδιστής αναγκάστηκε να αναβάλλει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις του, όπως και η παγκόσμια περιοδεία που ετοίμαζε μετά από 2 χρόνια πανδημίας. Θέλοντας να εξηγήσει στο κοινό του τι ακριβώς συνέβη, ο Justin Bieber δημοσίευσε ένα βίντεο στο Ινσταγραμ όπου τόνισε πως έπαθε παράλυση σε όλη τη δεξια του πλευρά.

Πιο συγκεκριμενα εκείνος πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, όπου δεν μπορεί να ελέγξει καμία κίνηση, ούτε καν να ρυθμίσει την κίνηση στα βλέφαρά του. Μάλιστα δήλωσε ότι:

Justin Bieber

“Γεια σε όλους Τζάστιν εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ. Σας αγαπώ και θέλω να με κρατήσετε στις προσευχές σας”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kristen Bell: Moιράστηκε τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου με δύο λέξεις

HerNewskl

Το γάλα των τρανς γυναικών είναι τόσο καλό όσο το μητρικό, λένε οι Βρετανοί υγειονομικοί υπάλληλοι

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Αποκάύψε πότε εκείνη και ο Travis Barker συνέλαβαν το μωρό τους

HerNews ka