HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Ιουνίου

Ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 06/06 έως 12/6.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Όλη αυτή η βδομάδα βρίσκει τα Κριαράκια μας να ταξιδεύουν, να περνούν καλά, ενώ συγχρόνως φτιάχνουν οι σχέσεις με τα αδέλφια σας και επιτέλους ακούτε πολλά και ευχάριστα νέα. Τώρα, αν έχετε λίγα νεύρα παραπάνω, φροντίστε να μην τα ξεσπάσατε στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα εσας τα ζώδια του Ταύρου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα στα παιδιά σας.
Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσουν τη συναισθηματική ασφάλεια από το ταίρι τους. Δώστε όμως και λίγη παραπάνω προσοχή στην εργασία και στα άτομα που δουλεύετε μαζί τους, γιατί μάλλον έχετε παραμελήσει κάποια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αυτήν την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, έλα όμως που θα σας τρέξουν άτομα από την οικογένεια και θα σας χαλάσουν τα σχέδια που θα έχετε.
Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με κληρονομικά και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες. Θα ήθελα να τις αφήσετε στην άκρη και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Στα ζώδια του Καρκίνου, αυτή την εβδομάδα θα δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με τους φίλους σας και να περάσετε όμορφα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν για να βρεθείτε κάπου έξω.
Τα επαγγελματικά εξακολουθούν να τρέχουν και να παίρνετε όλη την εύνοια του στο να κλείνετε συμφωνίες, μάλιστα πολύ καλές. Θα ήθελα να κινητοποιηθείτε και να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για άλλη μια εβδομάδα το σύμπαν σας στρέφει προς το γάμο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιβάλλεται να ασχοληθείτε όσο χρειαστεί με το να διευθετήσετε κάποια θέματα που σας ταλανίζουν για πολύ καιρό.
Η εύνοια σε θέματα  εξωτερικού εξακολουθεί να υπάρχει. Σε θέματα διδασκαλίας και μεταπτυχιακών μην αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτήν την εβδομάδα τα ζώδια της Παρθένου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας. Επίσης καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε επιτέλους τις εκκρεμότητες που έχετε με τράπεζες και εφορίες για να μην το έχετε άγχος και να ησυχάσετε επιτέλους από αυτό το βραχνά.
Θα σας δοθούν και κάποιες ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και γιατί όχι να ερωτευτείτε όσοι από εσάς είσαστε μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε εύνοια σε θέματα εξωτερικού. Μπορείτε να ταξιδέψετε και να επεκταθείτε ως προς οποία κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε. Θα ήθελα όμως να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και αν είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας, μην τραβήξετε τα άκρα και κρατήστε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια εβδομάδα που εσείς θα κάνετε μικρά και ευχάριστα ταξιδάκια. Επίσης, δεν θα λείψουν και κάποια πολύ ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις.
Τώρα αν θέλετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες, μπορείτε να το κάνετε γιατί θα ευνοήστε αυτές τις ημέρες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας χρειαστούν άτομα από την οικογένεια και θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε μαζί τους, όχι πως θα θέλετε αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς .

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Όλη αυτή την εβδομάδα αγαπημένα μου Τοξοτάκια, εσείς μιλάτε με πολύ δικά σας άτομα και όλο αυτό θα σας φτιάξει  η ψυχολογία σας.
Μιλάτε με άτομα που είχατε από καιρό κρατήσει μια απόσταση και σας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Συγχρόνως, θα μπορέσετε να κάνετε πολλά και ευχάριστα ταξιδάκι. Θα ήθελα επίσης να ασχοληθείτε με το γάμο και τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς όλη την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την εργασία σας και θα θελήσετε να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Μην φοβηθείτε και δείτε αντικειμενικά όλα αυτά που σας ταράζουν μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Αν χρειαστεί να ζητήσετε παραπάνω χρήματα μπορείτε να το κάνετε με τρόπο, χωρίς καυγάδες με την ευγένεια δεν έχασε κανένας και ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Έρωτες για τους περισσότερους αυτή την εβδομάδα, έρωτες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα μπορέσετε να χαρείτε και γιατί όχι να συνάψετε και μια σχέση. Τώρα, αν έχετε παιδιά θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να χαρείτε με αυτά που καταφέρνουν από μόνα τους χωρίς τη δίκη σας βοήθεια. Φροντίστε να τα επιβραβεύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Η εύνοια στα οικονομικά εξακολουθεί να υπάρχει και η ψυχολογία σας βεβαιώνει ακόμα περισσότερο.
Χρήματα αρκετά μέσα από το επαγγελματικό σας κομμάτι και πολύ πιθανόν μέσα από ένα πολύ καλό γάμο.
Αν χρειαστεί να μείνετε λίγο μόνοι σας για να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε παραπάνω θα ήθελα να το κάνετε γιατί είσαστε αρκετά κουρασμένοι.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 4 έως 10 Ιουλίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 09/5 εώς 15/5

Her News b

Ζώδια: Η αρνητική τους πλευρά όταν ερωτεύονται

Her News