HerNews.gr
Διασκέδαση

“Καιρός για Αγάπες και Αγκαλιές!…” – Ο Γιάννης Ζουγανέλης την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Vironos Politeia

Κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες με το χρόνο. Στην περίπτωση του Γιάννη Ζουγανέλη η απεριόριστη αγάπη του κοινού τον κατατάσσει στους πλέον διαχρονικούς και δημοφιλείς δημιουργούς.Ο Γιάννης Ζουγανέλης έρχεται την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Vironos Politeia, στο αγαπημένο μας στέκι στο Βύρωνα

Πολυτάλαντος, με εύστοχο χιούμορ και ειλικρινή ανάγκη για επικοινωνία, παρέα με τα τραγούδια του και διάθεση για βαθιές εξομολογήσεις, όπως αυτός γνωρίζει, o Γιάννης Ζουγανέλης έρχεται να ομορφύνει, ανά την Ελλάδα, τα καλοκαίρια μας!

Μια περιοδεία γιορτή, με πολύ μουσική, απρόβλεπτες καταστάσεις, χιούμορ, αυτοσχεδιασμό, έξω καρδιά! Την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Vironos Politeia θα είναι μια μοναδική βραδιά, με ένα διαδραστικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι , διασκέδαση και φυσικά με άφθονο γέλιο .
Μαζί του και η Μαργκώ Ενεπεκίδη, μια νέα πολλά υποσχόνμενη τραγουδίστρια. Συμμετέχουν επίσης ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η Ευανθία Κρητικού. Παρέα με εκλεκτούς μουσικούς υπόσχονται μαγικές βραδιές, σε ένα πρόγραμμα με αρχή και… δίχως τέλος. Όσο τραβήξει!…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vironos Politeia (@vironos_politeia)

Ελάχιστη κατανάλωση: Τρεις ώρες!…

Η είσοδος πληρώνεται σε ρούβλια. Δεχόμαστε και αυτοχρηματοδοτούμενες παραστάσεις από δήμους οι περιφέρειες. Στην περίπτωση αυτή η καταβολή εξολοκλήρου του ποσού γίνεται σε ευρώ, σε αναλογία πάντα την τρέχουσα τιμή ρουβλίου! Τα χρήματα θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών που θα προκληθούν κατά τη διάρκεια της παράστασης!

Γιάννης Ζουγανέλης είναι αυτός.

Μιλάμε για μεγάλη… Ζημιά!

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ…ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ!

Vironos Politeia

ΔιεύθυνσηΚωνσταντινουπόλεως 97, Βύρωνας 162 32

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: 9 θρυλικά άλμπουμ της κυκλοφορούν σε βινύλιο από την Panik Records/Sony Music

HerNews ka

Τα καλύτερα φθινοπωρινά τραγούδια που πρέπει να εντάξεις στην playlist σου για τον Νοέμβριο

HerNews ka

Σακίρα: Στρέφει και πάλι “τα βέλη” κατά του Πικέ με το νέο της τραγούδι!

HerNews ka