HerNews.gr
Rainbow

Aλέξης Πατέλης: «Μια κρυφή ζωή, δεν είναι μια πραγματική ζωή… Έπρεπε να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα»

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» την Τετάρτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό του και τον γάμο τους, αλλά και την καθημερινότητά του.

Στη συνέντευξη του, ο Αλέξης Πατέλης ανέφερε:

«Πρέπει όλοι να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό που είμαστε πραγματικά. Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή. Ο πρωθυπουργός έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη και έκανε και την επιτροπή που θεσμικά μελέτησε το θέμα της ισότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα θέμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, επιλέγει τους συνεργάτες του με βάση τις ικανότητές τους»

Ο Αλέξης Πατέλης είπε ακόμα:

«Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

«Στα 33 μου πήγα από το 0 στο 100, το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Ήμουν καλός μαθητής, τα είχα βάλει όλα σε κουτάκια, θα πάρω το αυτοκίνητο, τη γυναίκα, το εξοχικό, το σκυλί και σε αυτά τα κουτάκια δεν ήταν αυτό. Μέχρι που κατάλαβα ότι στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Πατέλης και ανέφερε για τους γονείς του: «Οι γονείς μου είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η Τζεφ Μοντάνα μιλά στο HerNews: «Δυστυχώς έχω νιώσει πολλές φορές ασφάλεια σε μέρη ανασφαλή»

HerNews ka

Έμιλι Ρατακόφσκι: “Δεν πιστεύω στους straight ανθρώπους”

Her News

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Σοφιάνα Σπίνουλα: Αντάλλαξαν φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας

HerNews ka