HerNews.gr
Social News

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακα…”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος. Αποκαλύπτοντας πώς ξεπέρασε την κατάθλιψη, το ενδεχόμενο ενός remake της πετυχημένης σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και το κίνημα #MeToo.

Όπως λέει δεν είχε κανένα θέμα με την αναγνωρισιμότητα. «Κυκλοφορούσα με το τρόλεϊ πριν και μετά την «Αστροφεγγιά». Κανένας δεν σου έδινε σημασία, έλεγαν “α, το παιδί που παίζει στην “Αστροφεγγιά”» θυμάται.

Αναφέρει επίσης πως η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στην οποία επίσης πρωταγωνίστησε, αποτελεί μια δουλειά που ξεχωρίζει.

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στον “Σιωπηλό Δρόμο” ήμασταν ευχαριστημένοι» προσθέτει.

Μιλώντας επίσης για την πετυχημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποκαλύπτει πως του είχαν προτείνει αρχικά να κάνει τον ρομαντικό γιατρό. Ωστόσο αρνήθηκε και ζήτησε να κάνει τον ρόλο του «Ακάλυπτου».

«Συζητήθηκε να γίνει ένα remake της σειράς, αλλά μου φάνηκε ότι ήταν “περσινά ξινά σταφύλια”». Δηλώνει πως θα έκανε ένα remake μόνο στην περίπτωση ενός καλού σεναρίου, όπως τα πρώτα της σειράς.

Κατόπιν, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δηλώνει πως θα παρουσίαζε ξανά τηλεπαιχνίδι. «Είναι καλή δουλειά, δουλεύεις λίγο και δεν επενδύεις ψυχικά» συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά την περίοδο που διεγνώσθη με κατάθλιψη, αναφέρει πως είναι μια φάση που όλα τα βλέπεις μαύρα και έχεις ενοχές. «Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακο και ψυχίατρο» αποκαλύπτει.

Σχετικά με το ελληνικό #metoo λέει πως ο ίδιος δεν έχει συνεργαστεί με ανθρώπους που κατηγορούνται για κακοποίηση.

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είχαν πέσει στην αντίληψή μου κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτό που ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα βοήθησε και άλλους ανθρώπους να μιλήσουν για πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε» δηλώνει και προσθέτει πως όλο αυτό με το Μetoo «ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα είναι τον χειμώνα στην παράσταση «Η μεγάλη μαγεία του Εντουάρντο ντε Φιλίππου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Her News

Ζήνα Κουτσελίνη- Υπόθεση Πάτρας: “Μπορεί να παίξει και το τελευταίο της χαρτί, αν υπάρχει άλλο πρόσωπο”

HerNewskl

Ναταλία Γερμανού: «Όφειλα και εγώ να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος…»

Her News b