HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Ψινάκης: Η πρόταση «φωτιά» που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το πολυσυζητημένο show «Γηροκομείο», το οποίο έρχεται στο MEGA, αλλά και την απίστευτη έκπληξη που ετοιμάζει αυτή την Κυριακή στο X-Factor.

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να εμφανιστεί στο «Γηροκομείο», γιατί έχει πολλές ιστορίες να πει. Η πρότασή του προκάλεσε την έκπληξη στην παρουσιάστρια.

«Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου… Ραντεβού σε 30 χρόνια! Αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το «Γηροκομείο», το πολυσυζητημένο show που κάνει ο Ηλίας Ψινάκης, έρχεται στο MEGA.

«Εκεί είχαμε μία μεγάλη αμφιβολία, γιατί το Youtube είναι μία παρέα. Αυτό ξεκίνησε από μία πλάκα και τώρα έχουν φτάσει στα 6 με 7 εκατομμύρια προβολές και αυτό δημιουργεί ορισμένες υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις δεν έχουν πλάκα. Είχα ένα δίλημμα γιατί μου το ζήτησε το MEGA και φοβόμουν μήπως προδώσω τους Youtubers. Επικοινώνησα με τους φίλους μου και μου είπαν «να το κάνεις». Και το έκανα!».

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το τέταρτο live του X-Factor.

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Επειδή εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει, αισθάνομαι όμως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το show. Το πρώτο ρπάγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να το χαλάει ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του X-Factor για να κρίνει».

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@ύλο. Ο π@ύλος είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω», εξήγησω.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου»

HerNews ka

My Style Rocks: Η πρεμιέρα σε νέα ώρα και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: “Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάζεται τις προσευχές μας”

Her News