HerNews.gr
LIFESTYLE

Πως θα φρεσκάρεις τα ρούχα σου με πιστολάκι ακόμη και αν δεν έχεις σίδερο

Πώς το πιστολάκι θα σε βοηθήσει να σιδερώσεις τα ρούχα σου αν δεν έχεις σίδερο;

Οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει με μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Το καλοκαίρι προχωρά και όλο και κάποια ετοιμασία θα πραγματοποιείς. Στη φετινή βαλίτσα των διακοπών, αν δεν χωράει το σίδερο, θα βάλεις το πιστολάκι, το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο σιδέρωμα των ρούχων.

valitsa

  θα βρεις στο ξενοδοχείο αν ρωτήσεις το προσωπικό. Οπότε… με το που το πιάσεις στα χέρια σου ξεκίνα ως εξής: Κρέμασε το ρούχο που θέλεις να φρεσκάρεις σε μια κρεμάστρα και έξω από μια ντουλάπα. Βάλε το πιστολάκι στην πρίζα και τοποθέτησέ το κοντά στο ρούχο.

Στη συνέχεια, βάλε το σε λειτουργία στον ζεστό αέρα και ανεβοκατέβαζέ το πάνω και κοντά στο ρούχο, ειδικά εκεί που έχει τσαλακωθεί πολύ και υπάρχουν ζάρες. Δυο-τρεις φορές να περάσεις το item σου με το πιστολάκι και… τελείωσες! Το ρούχο σου θα είναι σαν να το έχεις σιδερώσει μόλις.

Προσοχή στο πώς διπλώνεις τα ρούχα στη βαλίτσα

Αν θέλεις να αποφύγεις το τσαλάκωμα των ρούχων, μία λύση είναι να τα κάνεις ρολά κι έπειτα να τα τοποθετήσεις στη βαλίτσα. Εναλλακτικά, αν έχεις ρούχα που τσαλακώνουν πολύ εύκολα, μπορείς να τα βάλεις ανάμεσα σε άλλα που είναι πιο ανθεκτικά κι έτσι να δημιουργήσεις ένα «τείχος» προστασίας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Instagram : Έρχεται νέα αλλαγή

Her News

Freixenet: Με ένα λαμπερό, sparkling, party κήρυξε την έναρξη των γιορτών

HerNewskl

Πως να μη τα παίρνεις όλα προσωπικά

Her News