HerNews.gr
Ελλάδα

Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχεται ο πρώτος καύσωνας για το καλοκαίρι με 40άρια

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται ο πρώτος καύσωνας για το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με την προειδοποίηση του Γιάννη Καλλιάνου. Ριζικά αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού, με τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού να μας επισκέπτεται σύντομα.

Συμφωνα με τον μετεωρολόγο και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνο, «από την Τετάρτη 22 Ιουνίου και έπειτα έρχεται αρκετή ζέστη και πιθανότατα και ο πρώτος καύσωνας για το φετινό καλοκαίρι».

Ο γνωστός μετεωρολόγος επισημαίνει επίσης πως εάν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα διατηρηθούν ως έχουν αυτή τη στιγμή, από την ερχόμενη Τετάρτη (22/6) ο υδράργυρος μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμη και πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Δεν άλλαξε -καιρικώς- απολύτως τίποτα. Όπως σας έχω ειδοποιήσει εδώ και σχεδόν 10 ημέρες από το MEGA, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου και έπειτα έρχεται αρκετή ζέστη και πιθανότατα και ο πρώτος καύσωνας για το φετινό καλοκαίρι.

Επειδή όμως είμαστε αρκετές ημέρες μπροστά, ακόμη δεν μπορεί να προβλεφθεί ποια θα είναι διάρκεια αυτής της θερμής εισβολής. Μπορεί να είναι από σύντομη έως και μεγάλη. Θα τα δούμε αυτά τις επόμενες ημέρες.

Αν όμως διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται ότι από την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουνίου και στη συνέχεια η θερμοκρασία στα πεδινά και ευπαθή στη ζέστη τμήματα της ηπειρωτικής χώρας θα ξεπεράσει πιθανότατα και τους 40°C.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλλιθέα: Καρέ-καρέ η σύλληψη επίδοξου διαρρήκτη

HerNews ka

Πτώση Canadair: Σε κλίμα οδύνης το «αντίο» στον σμηναγό Χρήστο Μουλά – Παρούσα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

HerNews ka

Σε κατάσταση σοκ η Ρούλα Πισπιρίγκου μηνύει δημοσιογράφους

Her News