HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: “Με ενδιέφερε να βρω τη λύση να φύγω από το χωριό, δεν ήθελα να μείνω”

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είναι τα πιο συζητημένα πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα της χρονιας, αφού τα τραγούδια του ακο΄θγονται σε όλα τα μαγαζιά.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του Θοεχάρη Ιωαννίδη στο “Night Out” και αναφέρθηκε στη ζωή του στο Γύθειο και στο όνειρο του που έγινε πραγματικότητα. Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δήλωσε ανοιχτά ότι:

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν νορμάλ. Με ενδιέφερε να βρω τη λύση να φύγω από το χωριό, δεν ήθελα να μείνω, έβλεπα τη σκληρή δουλειά του πατέρα μου. Το καΐκι είναι σκληρή δουλειά δεν ευχαριστήθηκε τη ζωή του, έχει κακοκαιρία, έχει πολλά. Δεν μεγαλώσαμε με ανέσεις. Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Όταν είσαι σε μία επαρχία, σε μία κλειστή κοινότητα, είσαι δακτυλοδεικτούμενος εάν θες να γίνεις τραγουδιστής. Όχι πάντα με την κακή έννοια, υπάρχει η αντίληψη, “Πού να πας τώρα;”. Δεν το είπα στην οικογένειά μου. Μία φορά με άκουσε ο πατέρας μου να τραγουδάω στο μπάνιο και είπε ότι έχω ωραία φωνή”.

 

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ποτέ δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Her News b

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να καταγγείλω την κακοποίηση που υπέστην αλλά…»

HerNews ka

Θάνος Πετρέλης: «Η διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει»

Her News b