HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Ρουβάς: “O Σάκης σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω”

Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης και στη σχέση του με τον αδερφό του.

Απόστολος Ρουβάς

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής “After Dark” και μίλησε για το κεφάλαιο της τηλεόρασης.  Ο δημοφιλής μάγειρας και πρώην “Survivor” τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

Με τον Σάκη έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το “Survivor”, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ”.

Απόστολος Ρουβάς

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως “όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει “Aυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά” και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή.

Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητά μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ. Το ότι λέγομαι “Ρουβάς”, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο“.

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα»

Her News b

Ναταλία Γερμανού: “Έχουν υπάρξει φορές που έκανα λάθος στον χειρισμό της γυναικοκτονίας της Καρολάιν”

HerNewskl

Τζούλια Νόβα: «Eίχα επισκεφθεί τον Γιάννη Μάρκου στο νοσοκομείο»

Her News b