HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη είναι μια εμπειρία, είναι εξέλιξη, κάνεις άλλη τηλεόραση»

Με αφορμή το Colourday Festival που θα μεταδοθεί απευθείας από το MEGA, ο παρουσιαστής της διοργάνωσης Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» και στον Αρτ για την εμπειρία αυτή αλλά και την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

«Φέτος το σύνθημα μας είναι: “Find yourself, love your colour”» μας λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μας προσκαλεί στο φετινό Colourday Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του καλοκαιριού που θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του MEGA.

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του εκτός της δουλειάς του, απαντά αρνητικά και δηλώνει πως εάν δεν έκανε αυτή τη δουλειά, θα ήταν ανισόρροπος.

«Και το ραδιόφωνο αλλά και η τηλεόραση με φέρνει στα ίσα μου και γυρνάω ήρεμα στο σπίτι» λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη σεζόν πλάι στην Ελένη Μενεγάκη που ολοκληρώνεται, o Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρει πως ήταν μια επιμορφωτική χρονιά.

«Η Ελένη είναι μια εμπειρία, είναι εξέλιξη, είναι άλλη πίστα, κάνεις άλλη τηλεόραση» συμπληρώνει, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμη δεν γνωρίζει εάν θα συνεχίσει στην εκπομπή του χρόνου.

«Σχολιάζω τα τηλεοπτικά δρώμενα όπως θα τα σχολίαζα με ανθρώπους που είναι δίπλα μου» λέει αναφορικά με τον ενίοτε αιχμηρό σχολιασμό του και αποκαλύπτει πως παλιότερα του έχουν γίνει παράπονα για όσα είχε γράψει.

Στα σχόλια του Βαγγέλη Περρή, ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά πως αστειευόταν και πως οι δυο τους είναι φίλοι, αγαπιούνται και μιλούν συχνά.

Τέλος, ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» αλλά και αν τους προτιμά χωριστά ή μαζί, απαντά: «Η Φαίη και ο Γιώργος ας κάνουν ό,τι θεωρούν και οι δύο καλύτερο».

«Θα σου απαντήσω από την σκηνή του Colourday αν θα πήγαινα με τη Φαίη και τον Γιώργο» είπε στον Αρτ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου

Her News

Στάθης Σχίζας: «Με την Αλεξάνδρα δεν με ενοχλούσε η δημοσιότητα. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ»

HerNews ka

Βάνα Μπάρμπα: «Είναι αστείος ο τίτλος του sex symbol»

Her News b