HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Το “Survivor” έχει να κάνει και με την προσωπικότητα. Η Ασημίνα δεν είναι καλό πρότυπο”

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δε δίστασε να μιλήσει για όλα στον αέρα και φυσικά απόφασισε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στο Survivor.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή “After Dark”, τονίζοντας πως:

Εγώ έχω ένα αυτοάνοσο στο παχύ έντερο. Κανονικά εγώ δεν θα έπρεπε να τρώω ίχνος καρύδας. Ήταν όλη η διατροφή που έφταιξε, κάποια στιγμή εγώ είχα μία μεγάλη έξαρση. Νόμιζα ότι θα περάσει γι’ αυτό και πάλεψα τότε για την ατομική ασυλία. Είδαμε ότι χειροτερεύει και συμφωνήσαμε με την παραγωγή ότι είναι καλύτερο να μη ρισκάρουμε σε θέματα υγείας. Δεν πίστευα ότι θα κάτσω τόσο“.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξομολογήθηκε ότι θεωρεί πως νικητής για φέτος θα είναι άντρας. Επίσης,  δήλωσε πως:

Να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα, η Σταυρούλα, ή ο Άρης, ή ο Στάθης ναι. Την Ασημίνα δεν τη θέλω σαν χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν το μόνο μας θέμα ήταν το αγωνιστικό, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το “Survivor” έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δεν θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Φίλος Αλέξη Γεωργούλη: «Ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, βίασε;»

Her News b

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να έχεις κλείσει το αποκλειστικό σου & να έρχεται ο άλλος και να σου λέει “όχι φίλε, θα το έχω κι εγώ”»

HerNews ka

Κατερίνα Ζαρίφη: Στις σχέσεις μου είμαι “νιάου”, μου αρέσει να περιποιούμαι τον άλλον»

Her News