HerNews.gr
Social News

Νίκος Μουρατίδης: “Έχουμε τους stars του TikTok και του Instagram”

Στο καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/6) ο Νίκος Μουρατίδης

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός είναι καλεσμένος του Ηλία Ψινάκη στο 4ο live του X-Factor, το βράδυ της Κυριακής (19/6).

«Με πήρε ο Ψινάκης για να με καλέσει στο παιχνίδι και να κρίνω αν πρέπει να μείνει ή φύγει. Έτσι και μου σπάσει τα νεύρα θα τον διώξω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το φετινό talent show του MEGA έχει πολύ καλές φωνές. «Θέλω να τους ακούσω και από κοντά και να τους πω την γνώμη μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει για τους νέους τραγουδιστές και τι τους συμβουλεύει αποκρίθηκε: «Τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και να έχουν βάλει τον στόχο τους. Πια η εποχή έχει μεγάλες απατήσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε τραγουδιστές ανενημέρωτους ή που δεν τολμούν. Σε ένα νέο παιδί θα πω να γίνει καλύτερα πυρηνικός φυσικός παρά τραγουδιστής».

Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε ότι πλέον γίνονται τόσα πολλά talent shows που «δεν προλαβαίνουμε να μάθουμε τους τραγουδιστές. Παλιά γίνονταν ένα τον χρόνο και υπήρχε η ευκαιρία για τους τραγουδιστές να κάνουν κάτι. Για παράδειγμα η Καλομοίρα, ο Οικονομόπουλος».

«Σήμερα μετράει το λουκ. Έχουμε τους stars του TikTok, του Instagram και τους τοπικούς stars, που κάνουν καριέρα σε κάποιες περιοχές», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Νίκος Μουρατίδης κλήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικηθεί ή υπερεκτιμηθεί και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Πολλοί έχουν υπερεκτιμηθεί αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος έχει αδικηθεί. Όσοι δεν έγιναν τραγουδιστές κάτι έφταιξε. Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες στη ζωή μου αλλά δεν είχαν μυαλό. Το ταλέντο υπάρχει αλλά αν κάνεις λάθη… Και η Μάντονη άφωνη είναι αλλά έχει όλα τα άλλα και έγινε αυτό που έγινε».

Ο μουσικός παραγωγός εξομολογήθηκε ακόμη ότι βρέθηκε ξαφνικά στη δισκογραφία, να δουλεύει με τους λαϊκούς και όλους τους stars της εποχής.

«Γοητεύτηκα και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτρεχα στην Μαρινέλα, στον Μητροπάνο», περιέγραψε και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση εξαιτίας του talent show PopStars.

Όσο για του λείπει η μικρή οθόνη και αν θα ήθελε να επιστρέψει;

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά αν είναι κάτι για την μουσική και να πληροί κάποιους όρους. Η τηλεόραση δεν μου αρέσει σήμερα επειδή δεν υπάρχει πρωτοτυπία. Η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη», κατέληξε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Εγώ δυστυχώς τις τελευταίες 3-4 ημέρες βασανίζομαι πάρα πολύ”

HerNewskl

Συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού: Πρώτη μέρα στο σχολείο ο γιος της

Her News

Ιωάννα Πηλιχού: «Μας πέταξαν πέτρες και μάρμαρα»

Her News b