HerNews.gr
DECORNEWS

Θαλασσινή αύρα διακόσμησης στο σπίτι σας με τη καλοκαιρινή συλλογή απο πίνακες σε καμβά της Vipart

Καλοκαιρινή, χαλαρωτική διακόσμηση, από εκείνες που σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να είσαι σε νησί, ακόμη και αν βρίσκεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου. Η VipArt έχει τις ωραιότερες επιλογές στην αγορά!

Η Vipart προσφέρει καλοκαιρινή αίσθηση διακόσμησης με την εαρινή συλλογή της από καμβάδες και παραβάν, που μπορείς να τοποθετήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Γιατί να βάλετε πίνακες ζωγραφικής – καμβάδες και παραβάν; Γιατί είναι η ιδανική λύση στην εναλλαγή σκηνικού. Επιλέγεις ένα αγαπημένο σου θαλασσινό τοπίο ή καλοκαιρινό στοιχείο και η Vipart το τυπώνει σε δικό σου προσωποποιημένο πίνακα καμβά η σε διακοσμητικό παραβάν.

Κάθε ημέρα του καλοκαιριού μπορεί να γίνει συναρπαστική, γνωρίζοντας ότι στο σπίτι σου, η διακόσμηση φέρει το αποτύπωμα της θάλασσας, της άμμου και του ηλιοβασιλέματος.

thalassaΤο τρίπτυχο ή τετράπτυχο διακοσμητικό παραβάν ή ένας πίνακας καμβάς στον τοίχο σου, αλλάζει τη διάθεση αμέσως.

Κινήσου ανάμεσα στα αμέτρητα καλοκαιρινά σχέδια που μπορεί να σου δείξει η έμπειρη ομάδα της Vipart ή φέρε τη δική σου πρόταση και απόλαυσε το διακοσμητικό αποτέλεσμα που θα προκύψει.

vipart

Συνδύασε τα ουδέτερα, ανοιχτόχρωμα στοιχεία στον τοίχο ή τα έπιπλα του σαλονιού, με την εικόνα τους ηλιοβασιλέματος, εκτυπωμένη σε πίνακα καμβά η διακοσμητικό παραβάν!

Τοποθέτησε το σε ένα σημείο που αυτόματα θα αποτελέσει ξεχωριστό χώρο του σπιτιού και δες τη διακόσμηση να ‘’ελαφραίνει’’, έπειτα από έναν έντονο χειμώνα.

Αντίστοιχα, μπορείς να επιλέξεις την απεικόνιση ενός καραβιού ή τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, σε χώρους που βρίσκονται κοντά σε μπαλκονόπορτα, δημιουργώντας την αίσθηση ενός μεγαλύτερου και ανοιχτού χώρου στο σπίτι.

vipartΓια οικογένειες, διασκεδαστική επιλογή αποτελεί η αλλαγή διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο το καλοκαίρι, με εικόνες από κάποιο αγαπημένο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα του παιδιού ή η διαρρύθμιση του χώρου, που να έχει πειρατικό καράβι σε αποτύπωση. Το παιδί με αυτόν τον τρόπο νιώθει συναρπαστικά και αναπτύσσεται η δημιουργική του πλευρά.

Η Vipart φέρνει το καλοκαίρι με τα μοναδικά και προσωποποιημένα σχέδια της και σε περιμένει να τ’ ανακαλύψεις πατώντας ΕΔΩ!

Στο κατάστημα της VIP Group, Vipart στον Πειραιά, τα έχεις όλα με ένα χτύπημα. Άνοιξε την πόρτα και.. καλώς ήρθες!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

ΦΙΛΩΝΟΣ 65 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
2104223312 

ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 24 , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
2105716509

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

5 ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου που προσθέτουν σχήμα και χρώμα

HerNews ka

Τι δεν πρέπει να πλένουμε ποτέ στο πλυντήριο πιάτων

Her News

Το πολυτελές ξενοδοχείο Bulgari στο Παρίσι είναι λαμπερό ”κόσμημα”

Her News