HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λεμπέσης: Η οικογενειακή ευτυχία, η «παρεξήγηση» με τον Φοίβο και η συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Γιώργος Λεμπέσης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για το τέλος της παρεξήγησης με τον Φοίβο, το ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τις προσπάθειες που έκανε με την σύζυγό του για να γίνουν γονείς.

Ο τραγουδιστής, μίλησε για την συναυλία που θα συμμετάσχει αλλά και για την οικογενειακή του ευτυχία.

«Ετοιμάζουμε μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με τον Desmond Child για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Η γνωριμία μου με τον Desmond Child έγινε μέσω ενός πολύ κάλου μου φίλου. Με πήρε τηλέφωνο, και μου είπε ότι ήταν στο μαγαζί του ο Desmond Child και να του πάω τους δίσκους του να τους υπογράψει. Από τότε είμαστε κάθε καλοκαίρι μαζί με τον Desmond Child. Είναι φιλέλληνας και λατρεύει το ελληνικό καλοκαίρι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

Για την σύζυγό του και την δημιουργία οικογένειας αλλά και την εξωσωματική γονιμοποίηση είπε:

«Ήταν το όνειρο της συζύγου μου, που είναι εκπαιδευτικός να δημιουργήσει το δικό της σχολείο. Παιδευτήκαμε πάρα πολύ με τη σύζυγο μου να αποκτήσουμε παιδί, άλλα το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς, ασχολούμαι πάρα πολύ με το γιο μας. Στον γιο μας θα δώσουμε το όνομα Αναστάσιος. Πήραμε την απόφαση της εξωσωματικής με τη σοφία γιατί δεν ερχόταν με φυσιολογικό τρόπο.»

«Κάναμε πέντε προσπάθειες εξωσωματικής. Σε κάθε προσπάθεια που υπάρχει αποτυχία, υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία, όσο το δυνατόν περισσότερο, πιστεύω ότι τα κατάφερα, γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις παιδί»,

«Όταν ο γιατρός μας είπε ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό, ήμασταν στον αέρα, τρισευτυχισμένοι. Ήταν η ομορφότερη στιγμή της ζωής μας αυτή, άλλα και μετά που γεννήθηκε το μωρό. Με τη σοφία είχαμε πάρει την απόφαση από το να υιοθετήσουμε κάποιο παιδί, να κάνουμε ένα ίδρυμα και να μπορέσουμε να υιοθετήσουμε πολλά παιδιά. Σε αυτή τη ζωή πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και κυρίως τα παιδιά», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λεμπέσης αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Φοίβο.

«Με τον Φοίβο ήμασταν συμμαθητές στο ίδιο ωδείο και είχαμε τον ίδιο δάσκαλο, τον Θέμη Ρούσσο, στον οποίο χρωστάω τα πάντα. Όταν κάλεσα κάποια στιγμή τον Φοίβο για να συναντηθούμε, μου είπε ότι με ξέρει και από τότε ξεκινήσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα και ήρθε η «Εξάρτηση». Μπορεί να φάνηκε ότι με το κομμάτι «Εξάρτηση» έκανα τεράστια επιτυχία, άλλα είχα δουλέψει τουλάχιστον οκτώ χρόνια επαγγελματικά.
Είχα δουλέψει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, και τότε δεν είχε κάνει ποτέ αντρικό ντουέτο στην καριέρα του με άλλο καλλιτέχνη. Συζητάγαμε με τον Φοίβο και είχα την ιδέα να του το προτείνω. Δεν περίμενα ότι θα αποφάσιζε θετικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα μου μου είπε να πάρω τηλέφωνο τον Τόλη Βοσκόπουλο. Όταν τον κάλεσα, μου απάντησε αμέσως θετικά. Μου είπε «εγώ εσένα σε αγαπάω κι όταν αγαπάω το δείχνω με πράξεις. Θα το κάνουμε. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο ήμουν στα ουράνια, δεν το πίστευα αυτό που μου συνέβαινε. Θυμάμαι ότι μετά από την επιτυχία αυτή, σταματάγαμε να περνούμε ρεζερβέ την προηγουμένη εβδομάδα στα 2.500 – 3000 άτομα για το Σάββατο», επεσήμανε συμπληρωματικά.

Σχετκά με την «παρεξήγηση» που έγινε με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, σχολίασε:

«Με τον Φοίβο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, άπλα χώρισαν οι δρόμοι μας. Έψαχνα όλα αυτά τα χρόνια να δω τι έχει γίνει και πως έχει γίνει, έτσι συμβαίνει όμως στις φίλιες. Διακόψαμε γενικώς. Με στεναχώρησε αυτό που είχε συμβεί με τον Φοίβο, όλα καλά όμως. Τον τελευταίο καιρό είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Φοίβο. Με είχαν φωνάξει να κάνω coaching στον Πίτσι για το κομμάτι «κουράγιο φίλε» και ήταν κριτής εκεί ο Φοίβος. Είδα ότι ο Φοίβος είπε καταπληκτικά λόγια για μένα στην εκπομπή, και τον πήρα τηλέφωνο να τον ευχαριστήσω σε φιλικό επίπεδο. Βρεθήκαμε και με τις συζύγους μας και έχουμε μία ωραία σχέση. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε με τον Φοίβο».

Τέλος, ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε για τις συναυλίες που ετοιμάζει.

«Ετοιμάζω την καλοκαιρινή μου περιοδεία στα νησιά και την κεντρική Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα που λέγεται party for life», κατέληξε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν μιλάω με τη Βίκυ Καγιά, έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους»

Her News b

Άννα Μπαλάν: Η ιστορία ζωής της Tik Toker που είναι εκ γενετής τυφλή

Her News b

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω και θα του πω να με παντρευτεί»

HerNews ka