HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 27 Ιουνίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 20/6 έως 27/6.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Θα προσπαθήσετε αυτήν τη βδομάδα να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, θα βιώσετε έντονα την ανάγκη να δείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας φταίει με έναν έρωτα που σας έχει προκύψει και σας ρίχνει τόσο πολύ. Δεν νιώθετε ικανοποιημένοι μαζί του θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να επικοινωνήσετε τα “θέλω” σας και να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσετε πολύ εύκολα να κλείσετε μια αγοραπωλησία σχετικά με ένα σας ακίνητο με πολύ ευνοικούς όρους. Επιπλέον, θα έχετε τη βοήθεια δικών σας ατόμων που θα σας στηρίξουν και θα τρέξουν για να σας κάνουν κάποιες δουλειές που εσείς δεν θα δεν θα έχετε χρόνο να κάνετε. Τέλος, μια οικονομική βοήθεια που περιμένατε θα σας δοθεί και έτσι θα νιώσετε πραγματικά πολύ καλά .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Εσείς μάλλον θα πρέπει να στηρίξετε οικονομικά ένα από τα αδέλφια σας ή να σας φύγουν κάποια χρήματα για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες. Επίσης, θα υπογράψετε κάποια συμβόλαια και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίζεστε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο. Ίσως να χρειαστεί να δώσετε χρήματα για να καπαρώσετε έναν έρωτα.. αλλά είναι στα σκαριά και ενδέχεται να τα βρείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και να κάνετε και κάποια έξοδα παραπάνω για εσάς και μόνο εσάς. Όπως διαφορά ψώνια για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δηλαδή ότι χρειάζεται για να σας δείτε όμορφους και να φτιάξει η ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες διαδρομές -κρυφές- για να μην σας καταλάβουν, γιατί δεν θέλετε να δώσετε και δικαιώματα. 

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Ήρθε η δίκη σας σειρά να κινηθείτε παρασκηνιακά κάτι κάνετε που δεν θέλατε να μαθευτεί από κάποια άτομα που πιθανόν ζείτε και κάτω από την ίδια στέγη. Θα προσπαθήσετε να μην μάθουν τίποτα. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής να κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέφτη. Να δείτε αν αξίζει κάποια άτομα να υπάρχουν στη ζωή σας ή όχι .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να βγείτε από το σπίτι και να βρεθείτε και πάλι με μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύετε από κοινού και ναι τους θεωρείτε και φίλους σας. Να ξέρετε θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε λίγο καλά να ξεδώσετε και να αφήσετε στους άλλους να αναλάβουν τις υποχρεώσεις, που τόσο καιρό της είχατε αναλάβει εξολοκλήρου. Νομίζω πως το έχετε ανάγκη να νιώσετε πιο ανάλαφροι.

ζώδια

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη καριέρα και ίσως λίγο περισσότερο με την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Επιβάλλεται να το κάνετε και θα δείτε πως από την εργασία σας θα έχετε και οικονομικές απολαβές. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε στη δουλειά σας ένα φιλικό άτομο για να σας βοηθήσει και γιατί το εμπιστεύεστε περισσότερο από ένα ξένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια βδομάδα για εσάς αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσετε να επεκταθείτε, να ταξιδέψετε και να δείτε με τελείως διαφορετική ματιά τη ζωή σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και να κάνετε και μια επένδυση που θα σας αποδώσει. Εδώ που τα λέμε δεν σας έχει χαριστεί και ποτέ τίποτα όλα τα κάνετε μόνοι σας. Με πολύ κόπο πάρτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν .

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αφήστε τις φοβίες στην άκρη και αντιμετωπίστε όλα αυτά τα συναισθήματα που θα βγουν στην επιφάνεια για να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε. Ξέρετε πως έχετε κάνει πολλά λάθη και γιατί όχι να μην τα δουλέψετε όλα αυτά με τη βοήθεια ενός ειδικού να δει επιτέλους τι είναι αυτό που σας κάνει να φέρεστε έτσι και να σας βοηθήσει να το αλλάξετε για το δικό σας καλό. Μια επέμβαση σας φοβίζει.

ζώδια 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτήν την εβδομάδα καλείστε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και το γάμο σας. Επιβάλλεται να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω και να επενδύσετε σε αυτά τα άτομα που  είσαστε μαζί τους από δίκη σας επιλογή. Το ξέρω πως σας έχουν κουράσει άτομα της οικογενειά σας με τις γκρίνιες και τις απαιτήσεις τους αλλά κάντε τους στην άκρη και δώστε την απαιτούμενη προσοχή εκεί που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Εσείς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία αλλά και με την υγεία σας αν χρειαστεί και μην αμελήσετε αν σας χτυπήσει το καμπανάκι σχετικά με μια αδιαθεσία που θα νιώσετε εξακολουθείτε να έχετε εύνοια σχετικά με το κλείσιμο κάποιων πολύ ευνοϊκών συμφωνιών. Φροντίστε να μην άφησες καμία ευκαιρία να χαθεί γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα  .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Και ναι ήρθε η στιγμή που περιμένατε να χαρείτε να διασκεδάσετε να ερωτευτείτε και να πάρετε αρκετές χαρές από τα παιδιά σας. Για όσους βέβαια έχουν παιδιά και οι δεσμευμένοι θα περάσουν πολλές και ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο της ζωής σας. Φροντίστε να τους δώσετε την αγάπη που τους αξίζει χωρίς να τσιγκουνεύεστε γιατί το χρειάζονται.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

Her News

Αστρολογία: Αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Her News

Αυτά είναι τα ζώδια που όταν τα ”φτύνεις”, κολλάνε μαζί σου

Her News