HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: “Δεν θα σας κόψω την τύχη… Είμαστε με τα καλά μας;”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη είχε κάτι πολύ συγκεκριμένο να σχολιάσει.

«Αν το Mega -και αυτό ισχύει για όλους- έχει για εσάς κάτι άλλο που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε λίγο εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι. Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι δύο.

Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά ούτε εδώ. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα!

Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο το πρωί, μετά ότι υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα «τι γίνεται;». Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, για ποιο λόγο; Τι, εγώ να πω να μην το κάνετε;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, κι εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά! Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Θα σου κόψω εγώ τη φόρα; Είμαστε με τα καλά μας τώρα;», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: «Θα έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην Έλενα Ασημακοπούλου»

Her News b

Μπέσσυ Αργυράκη: Πώς βρέθηκε σε κρατητήριο της Πολωνίας

Her News

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής: Η καμπάνια του Alpha με πρωταγωνιστές ηθοποιούς

HerNewskl