HerNews.gr
Ελλάδα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου στους αστέγους λόγω του καύσωνα

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, Διεθυντής του Πρωθυπουργικού γραφείου, έκανε μια συγκινητική κίνηση για τους αστέγους με σκοπό να τους στηρίξει τις ημέρες του καύσωνα.

Πιο συγκεκριμένα, μοίραστηκαν μπουκαλάκια με νερό στους αστέγους λόγω του καύσωνα και αυτό γνωστοποιήθηκε μέσα από τη σελίδα των “Γιατρών του Κόσμου” στο λογαριασμό τους στο Facebook. Μάλιστα, τα νευρά μοιράστηκαν από ομάδες street work στην περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από τη “Χήτος” ΑΒΕΕ.

Στην ανάρτηση τους στο Facebook αναφέρεται:

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των #ΓτΚ κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη.

🙏Ευχαριστούμε θερμά του Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους ΓτΚ.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης έκανε αυτήν την κίνηση με σκοπό να βοηθήσει τους ευάλωτους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες καθημερινά. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Κολωνός: Στη φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που βίασε τρεις φορές τη 12χρονη

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο

HerNews ka

Κορoνοϊός: 3.089 νέα κρούσματα -81 νεκροί, 809 διασωληνωμένοι

Her News b