HerNews.gr
Ελλάδα

Στη ΓΑΔΑ εκτάκτως η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Έρχονται» νέες διώξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.  Αφότου το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα παραδόθηκε στο Ανθρωποκτονιών, αποκαλύπτοντας πως οι θάνατοι των δύο μικρών παιδιών είναι εγκληματική ενέργεια και προήλθαν από ασφυξία. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι το κατώφλι της ΓΑΔΑ αναμένεται να περάσει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.
Αμέσως μετά Αστυνομία και Εισαγγελία θα καλέσουν τη
33χρονη κατηγορούμενη για εξηγήσεις.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κλείσει η δικογραφία που έχει ανοίξει το Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση. Ενώ αναπόφευκτες φαίνεται ότι είναι και οι νέες διώξεις.

Βίαιος θάνατος για Μαλένα και Ίριδα

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς, που διενήργησαν τις νέες ιατροδικαστικές έρευνες για την 3,5 ετών Μαλένα και τη μόλις έξι μηνών Ιριδα. Το πόρισμά τους παραδόθηκε χθες το πρωί στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Οι δύο έμπειροι ιατροδικαστές, με την εις άτοπον απαγωγή, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μηχανισμός θανάτου των δύο παιδιών είναι πιθανότατα ασφυκτικός. Ακρως αποκαλυπτικά είναι όσα παρατίθενται στην ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξαν οι κ. Καρακούκης και Καλογρηάς: «Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα με τη μεθοδολογία της εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και της δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου».

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ, να μάθουμε τα αίτια της τραγωδίας

HerNews ka

Θέμης Αδαμαντίδης: Οδηγήθηκε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με τη σύντροφό του

Her News

Κορονοϊός: 2301 κρούσματα, 452 διασωληνωμένοι, 41 θάνατοι

Her News b