HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά της JLo

Η σταρ Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτεται στο νέο ντοκιμαντέρ «Halftime» του Νetflix μιλώντας για τις ανασφάλειες για το σώμα της, για τον αγώνα να αναγνωριστεί ως ηθοποιός, αλλά και τη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της.

Με αφορμή την δημοσιοποίηση του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ μέσω της πλατφόρμας του Netflix με τίτλο «Halftime», στην «Ελένη » σήμερα ανέλυσαν τις δύσκολίες που πέρασε η σταρ για να καταστεί ως μία από τις πιο αγαπητές ποπ τραγουδίστριες.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ανέλιξη της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ από το μηδέν στην απόλυτη κατάκτηση της παγκόσμιας κορυφής τόσο στο τραγούδι όσο και στην ηθοποιία.

Μέσα από αυτό το βιογραφικό ντοκιμαντέρ η Λατίνα σταρ αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, όπου και μεγάλωσε περιτρυγυριζόμενη από δυναμικές γυναίκες. Μέσα σε αυτές εντάσσει και την μαμά της, η οποία πολλές φορές, όπως ομολόγησε η σταρ, την χτυπούσε.

Στη σχέση της με τα media, η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχθηκε ότι στην αρχή ήταν κάτι που την δυσκόλεψε, κυρίως γιατί έπρεπε να διαχειριστεί τα σεξιστικά σχόλια για τις καμπύλες της και τον σωματύπο της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όπως δηλώνει η ίδια, για να τα καταφέρει ήταν πραγματικά αναγκαίο να καταλάβει πρώτα η ίδια τον εαυτό της και κατόπιν να πιστέψει την αξία της.

Για την κινηματογραφική της πορεία παραδέχεται ότι απογοητεύτηκε όταν με την ερμηνέια της στο «Hustlers» δεν έφτασε στις υποψηφιότητες για το Οσκαρ.

Για την παρούσια της στο Super Bowl και την ερμηνεία της μαζί με την Σακίρα παραδέχθηκε ότι ήταν ίσως η χειρότερη ιδέα, καθώς δεν έφτανε ο χρόνος και για τις δύο Λατίνες, αφού όλοι οι προηγούμενοι καλλιτέχνες μοιράστηκαν την σκηνή.

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει την αυλαία με την κορυφαία ερμηνεία της Τζένιφερ Λόπεζ στην τελετή ορκομωσίας του Τζο Μπάϊντεν, δηλώνοντας πως στα 52 χρόνια της νιώθει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ως γυναίκα, ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος με εθνική ταυτότητα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα να ακούει ότι συζήτησα για το Πρωινό»

Her News

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η πρώτη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό εάν κλείσω τα μάτια μου είναι όταν βρισκόμουν σε μία βάρκα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κορινθιακό»

Her News b

J2US – Τελικός: Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια Live αλλαγή χρονιάς

Her News b