HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος & Τόνι Σφήνος βάζουν φωτιά στη διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Ο Πάνος Κιάμος μας υποδέχεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Posidonio Music Hall» μαζί με τον μοναδικό performer Τόνι Σφήνο σε ρόλο special guest! Εκεί που η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο!!!

Στο πιο ανατρεπτικό προγραμμα του καλοκαιριού, ο Πάνος Κιάμος δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Ο Πάνος Κιάμος έχει βάλει στην κυριολεξία φωτιά με φωτιά στο «Posidonio Music Hall» και η διασκέδαση φτάνει… ως τον ουρανό! Αν δεν έχεις νιώσει ακόμα τον απόλυτο μουσικό παλμό, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio Music Hall».

Ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος μαζί με την παρέα του, τραγουδιστές, μουσικούς, φωτιστές και χορευτές ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με πρώτο μέλημα να περνάει καλά ο κόσμος που τον ακολουθεί πίστα τόσα χρόνια. Εκτός από αυτό όμως, ο Πάνος Κιάμος είναι ένας καλλιτέχνης που ερμηνεύει κάθε είδος τραγουδιού μοναδικά.

Με διάθεση και χαμόγελο , ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με το κοινό να τους αποθεώνει.

Το πιο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Posidonio Music Hall, είναι ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το καλοκαίρι. Χορεύοντας “φωτιά με φωτιά” με καλή παρέα και τον Πάνο Κιάμο στο stage να ξεσηκώνει το κοινό μέχρι το πρωί…Δε θα «Απουσιάζει…» κανείς!

Ο Πάνος Κιάμος κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει το ρυθμό και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio»!

Τον δικό του παλμό στο σχήμα δίνει ο ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi, Ειρήνη Μιχαήλ και στα decks ο Dj Pitsi.

Είστε έτοιμοι;

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς & Κωνσταντίνος Αργυρός – «ΣοΚ» Το ντουέτο κορυφής κυκλοφορεί!

HerNews ka

ΔΥΝΑΤΑ – ΤΑ στον Πάνο Κιάμο: Το backstage video που έγινε viral

Her News

Πρωινός Φραπές… με την Τάμτα!

HerNews ka