HerNews.gr
Beauty

Σολάριουμ & έκθεση στον ήλιο: Οι 5 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις αμέσως να πιστεύεις

σολάριουμ

Το καλοκαίρι είναι εδώ με τον ελεύθερο σου χρόνο να είναι περιορισμένος. Το σολάριουμ να είναι η μοναδική λύση να αποκτήσεις sun-kissed όψη στο δέρμα σου. Όλες ζηλεύουμε τα μοντέλα που χωρίς να χρειαστεί να κάτσουν αρκετές ώρες στον ήλιο, είναι η επιδερμίδα τους ηλιοκαμμένη.

Το Pacific Sun Athens θα δώσει οριστική λύση και θα εντείνει την αυτοπεποίθηση σου! Με ποιον τρόπο; Mε το σολάριουμ! 

Πώς λειτουργεί; Οι υπεριώδεις ακτίνες του διεγείρουν το σώμα για να παράγει βιταμίνη D. Επίσης, β ελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την πίεση και διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Τέλος,  Χαρίζει φαινομενικά ένα ελκυστικό μαύρισμα.Τέλος, προετοιμάζει με έναν μοναδικό τρόπο το δέρμα για να έρθει σε πρώτη μας επαφή με τον ήλιο. 

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι όμως μύθοι που πρέπει να γνωρίζεις πριν δοκιμάσεις σολάριουμ;

σολάριουμ

# Xρειάζεται πρωτίστως ένα βασικό μαύρισμα

Δεν είναι παράδοξο ότι πολλοί πιστεύουν πως πριν το σολάριουμ χρειάζεται να αποκτήσεις ένα βασικό μαύρισμα; H απάντηση είναι πως ναι!
Ωστόσο, ο λόγος που κάνεις σολάριουμ είναι για να αποφύγεις την συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο. Ο ήλιος είναι ζημιογόνος για το δέρμα και αν συνδυάσεις το σολάριουμ με το φυσικό μαύρισμα θα δημιουργήσεις μια βλάβη στην υγεία σου μη επιστρέψιμη. 

# Το μαύρισμα ενισχύει με βιταμίνη D

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη ήλιο, η καραντίνα δε μας άφησε να βγούμε έξω και να τον απολαύσουμε. Έτσι, πολλοί από εμάς έχουμε έλλειψη βιταμίνης D στον οργανισμό μας.
Δε χρειάζεται όμως να εκτίθεσαι στον ήλιο για να λάβεις την απαραίτητη βιταμίνη D. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διατροφής που θα φέρουν πιο γρήγορα αποτελέσματα! Μην ξεχνάς πως ο ήλιος δημιουργεί σημάδια πρόωρης αντιγήρανσης. Επίσης, η σωστή διατροφή είναι το παν. 

σολάριουμ

# Οι σταρένιες επιδερμίδες δε χρειάζονται αντηλιακό 

Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα και δε χρησιμοποιείς αντηλιακή κρέμα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και κακό στο δέρμα σου. Καταλαβαίνουμε πως δεν έχεις αισθανθεί ποτέ να καίγεσαι, αλλά οι συνεπείες αυτής της πράξης έρχονται μετά. Ένας λοιπόν από τους μεγαλύτερους μύθους που πρέπει αμέσως τώρα να σταματήσει να πιστεύεις είναι πως δε χρειάζεσαι αντηλιακό. Έχεις ανάγκη την ίδια προφύλαξη. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως το αντηλιακό σε προστατεύει 100% από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Όσο και να ονειρεύεσαι το τέλειο μαύρισμα, ο ήλιος δεν είναι σύμμαχος σου. Δημιουργεί μεγάλη ζημία και πολλές φορές η διαδικασία για να την αποτρέψεις είναι χρονοβόρα. Από την άλλη πλευρά το σολάριουμ είναι αυτό που ψάχνεις, αφού με τα σωστά μηχανήματα είναι ασφαλέστερο και σίγουρα έχει πιο σύντομα αποτελέσματα.

 

Νεότερα Άρθρα

Camila Cabello: Αποφάσισε να υιοθετήσει τη νέα τάση των hair bangs

HerNewskl

Αποσμητικό χωρίς άρωμα – Δοκιμάστε το κι εσείς

Her News

Pearl Manicure + Bubble Manicure: Τα manicures που θυμίζουν καλοκαίρι

HerNewskl