HerNews.gr
Ελλάδα

Mad Video Music Awards: «Εξαφανίζουν» Σνικ και Light μετά τα επεισόδια με μια σκληρή ανακοίνωση

Την έντονη αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης όταν τράπερς ήρθαν στα χέρια όχι μια αλλά δύο φορές με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υπάρξουν ισάριθμες διακοπές αλλά και απίστευτες σκηνές όπως η φυγάδευση της Έλενας Παπαρίζου από τη σκηνή. «Εξαφανίζουν» Σνικ και Light μετά τα επεισόδια με μια σκληρή ανακοίνωση!

Σε ανακοίνωση τους τα ξημερώματα της Πέμπτης οι διοργανωτές των Mad Video Music Awards όχι μόνο διατύπωσαν την καταδίκη τους για περιστατικά βίας αλλά ανακοίνωσαν ότι στην μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων το βράδυ της Παρασκευής, αποφάσισαν να «εξαφανίσουν» τον Snik και τον Light, , που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» 

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στα μουσικά βραβεία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Mad Clip: Ακατάλληλα τα λάστιχα της Porche του

Her News b

Ανδρέας Παπανδρέου: Τιμή ρεκόρ για τα γυαλιά του – Πουλήθηκαν για 25.000 ευρώ!

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη: Συναυλία των συγγενών των θυμάτων – Θα ακουστούν τραγούδια της αείμνηστης Φραντζέσκας

HerNews ka