HerNews.gr
Μόδα

Γίνεσαι κουμπάρα; Πάρε ιδέες για το φόρεμα που θα επιλέξεις!

Ήρθε η ώρα να γίνεις κουμπάρα και αφού έχεις φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου, ήρθε η ώρα να επιλέξεις το φόρεμα που θα βάλεις!

Ο ρόλος σου σαν κουμπάρα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφενός γιατί το ζευγάρι που παντρεύεται σε τιμά επιλέγοντας σε για να τους στεφανώσεις , αφετέρου γιατί ξέρεις ότι τα μάτια των καλεσμένων θα είναι στραμμένα εκτός από τη νύφη και πάνω σου. Για πάμε να δούμε λοιπόν…

#ΟΧΙ Λευκό ή Μαύρο φόρεμα

Τα πράγματα είναι απλά. Παραδοσιακά λευκό φοράει η νύφη. Όχι η κουμπάρα. Όσο και να σου πάει το λευκό, ας το για άλλη εμφάνιση! Επίσης, όχι μαύρο. Σε γάμο είμαστε όχι σε κηδεία…(μακρυά από εμάς)

#ΝΑΙ στο κόκκινο χρωμα

Κόκκινο φόρεμα, μακρύ ή κοντό είναι μια υπέροχη επιλογή για την κουμπάρα! Το κόκκινο έχει αρκετές αποχρώσεις, από βαθύ μπορντώ μέχρι της φωτιάς και ταιριάζει σε καστανές και ξανθιές! Σίγουρα με ένα κόκκινο φόρεμα που θα κολακεύει το σωμα σου, θα είσαι ξεχωριστή!

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς. Συνδέεται άμεσα με την ενέργεια, την σωματική και ψυχική δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη. Μια υπέροχη επιλογή λοιπόν για εσένα!

#ΝΑΙ στο γαλάζιο, το πετρόλ, το κίτρινο και το φυστικί

Είναι όλα τους υπέροχα χρώματα για τους καλοκαιρινούς γάμους!

Είτε είσαι κουμπάρα είτε καλεσμένη σε γάμο, είναι χρώματα που κολακεύουν το μαύρισμα σου, φωτεινά και χαρούμενα και αν σου αρέσουν θα σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου!

#ΟΧΙ στο να θυμίζεις κάτι από… διακόσμηση

Προς Θεού, δε χρειάζεται να είσαι ασορτί με τις μπομπονιέρες και να ταιριάζει το φόρεμα απόλυτα με τη διακόσμηση του γάμου. Δεν είσαι μέρος της διακόσμησης και αν πας να σετάρεις το φόρεμα σου με αυτή, το αποτέλεσμα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εντυπωσιακό.

Επέλεξε φόρεμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και όχι στη νυφική ανθοδέσμη.

#ΝΑΙ στο να ράψεις φόρεμα στα μέτρα σου

Το ήξερες πως πολλές φορές, το κόστος για το ράψιμο ενός φορέματος στα μέτρα σου είναι το ίδιο με το να αγοράσεις ένα έτοιμο; Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς ένα ατελιέ μόδας για να πάρεις πληροφορίες.

Ένα ακόμα συν είναι πως θα είναι πραγματικά μοναδικό, αφού καμία άλλη δεν θα φορέσει το ίδιο σε κανέναν γάμο, καθώς θα ραφτεί αποκλειστικά για εσένα, έτσι ώστε να διαλέξεις εσύ χρώμα και σχέδιο σε ένα φόρεμα που θα σου ταιριάζει γάντι.

#ΝΑΙ στο σωστό σχέδιο του φορέματος

Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να ταιριάζει στο σωματότυπο σου. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε οι περισσότερες. Για την τέλεια εμφάνιση κουμπάρα μου, πρέπει το στυλ του φορέματος να ταιριάζει στο σώμα σου, αποκαλύπτοντας τα όμορφα σημεία σου και καλύπτοντας τις ατέλειες που θέλεις.

Το ντύσιμο είναι πάνω από όλα ψυχολογία και πρέπει να είναι σε αρμονία με το μέσα μας, ειδικά σε τόσο σημαντικές στιγμές! Ανάλογα το ύψος, τα κιλά και τις ατέλειες, μπορείς να επιλέξεις φόρεμα για γάμο που θα σε κολακεύει.

#ΝΑΙ στο Αρχαιοελληνικό στυλ

Αρχαιοελληνικές επιλογές σε όμορφες αποχρώσεις, είναι μια ιδανική επιλογή που ταιριάζει γενικά σε κάθε σωματότυπο και είναι must παγκοσμίως και αυτή τη χρονιά.

#EXTRA TIPS

Το να ξέρεις τι χρήματα θα δώσεις είναι πολύ σημαντικό, ώστε να μην φας χρόνο κοιτάζοντας φορέματα που τελικά δεν πρόκειται να αγοράσεις.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα για κουμπάρα στο Atelier Rene.  Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ!

Μπορεί η νύφη να είναι πρωταγωνίστρια στο γάμο, η κουμπάρα όμως έχει εξέχουσα θέση και θέλεις με την παρουσία σου να λάμψεις!

Η ώρα η καλή!

 Aκολουθήστε μας στo Google New

 

Νεότερα Άρθρα

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka

Gisele Bündchen: Βρήκαμε τα sneakers που διάλεξε για να ταξιδέψει

Her News

Άνοιξη 2022: Τι να φορέσω αν δεν μου αρέσει το floral;

Her News b