HerNews.gr
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο σύζυγος της 46χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ύποπτος για την δολοφονία της 46χρονης στο Κουκάκι -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- φέρεται να είναι ο 53χρονος σύζυγος. Ο οποίος είχε διαφύγει από το σπίτι μετά το περιστατικό και οι Αρχές τον αναζητούσαν.

Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος συζυγοκτόνος επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Με τον 53χρονο φερόμενο συζυγοκτόνο να είναι ο τραυματισμένος οδηγός. Το αυτοκίνητο του είχε πέσει σε γκρεμό. Περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές για το ατύχημα. Ο 53χρονος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ και εκτιμάται ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) στην οδό Ματρόζου, με τον 53χρονο και την 46χρονη να έχουν έναν έντονο καυγά. Την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ ειδοποίησε ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος αντίκρισε την 46χρονη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ενδεχομένως πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο 53χρονος φερόμενος ως συζυγοκτόνος είχε διαφύγει από το σπίτι και τον αναζητούσαν οι Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα στο zinapost.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τι σημαίνει το όνομα σου;

Her News b

Κοκτέιλ βροχής και σκόνης στην Αθήνα: Πως θα είναι το επόμενο 48ωρο

Her News b

Καιρός: Ισχυρές βροχές καταιγίδες και χαλάζι

Her News