HerNews.gr
Social News

Πέννυ Μπαλτατζή: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

Πέννυ Μπαλτατζή

H Πέννυ Μπαλτατζή πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Η ευτυχία δε μπορεί να κρυφτεί από το πρόσωπο της. 

Η Πέννυ Μπαλτατζή έχει έναν γιο, που τον έχει ονομάσει Κάρολο και είναι δύο ετών, επομένως τα δύο αδερφάκια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Ούσα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία της με την κορούλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

Πέννυ Μπαλτατζή

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά πως:

“Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη. Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό. Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου,ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη,γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και γώ γουστάρω πολύ”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

HerNews ka

Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το ξέσπασμα – «Πραγματικά δεν έχω λόγια»

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Νησιωτική καλημέρα από την Αθήνα

Her News b