HerNews.gr
Social News

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας Barbie

barbie

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ με τη Μάργκο Ρόμπι φαίνεται πως έχουν μπει ήδη για τα καλά στους ρόλους τους ως Κεν και Barbie αντίστοιχα για τη νέα ταινία «Barbie», που γυρίζεται στο Λος Άντζελες.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τους δυο ηθοποιούς για πρώτη φορά μαζί στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας της Γκρέτα Γκέρβιγκ, Barbie. 

Το δίδυμο με τα πλατινέ μαλλιά φοράει ασορτί ρούχα τύπου γουέστερν, όπως καουμπόικα καπέλα και ροζ μπαντάνες γύρω από το λαιμό τους.

Η Barbie της Μάργκο Ρόμπι ήταν, φυσικά, ντυμένη με ένα από τα χαρακτηριστικά ροζ της σύνολα από την κορυφή ως τα νύχια με το κοστούμι της να περιλαμβάνει γιλέκο και παντελόνι καμπάνα καλυμμένο με αστέρια.

barbie

Στο μεταξύ ο Κεν του Ράιαν Γκόσλινγκ φοράει μαύρο καουμπόικο πουκάμισο με κρόσσια και λευκές μυτερές μπότες.

Την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη φωτογραφία του 41χρονου ηθοποιού ως Κεν προκάλεσε φρενίτιδα στα social media.

Στην εικόνα, ο ξανθός πλέον Γκόσλινγκ εμφανίζεται μαυρισμένος και χωρίς πουκάμισο, με ένα τζιν γιλέκο, τζιν παντελόνι και εσώρουχα που γράφουν «Ken».

Την φωτογραφία κοινοποίησε και η σύζυγός του, Εύα Μέντες στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Τόσο αστείο, τόσο καλό. Τόσο ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό. Αυτός είναι ο δικός μου Κεν».

κεν

Στην ταινία «Barbie», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2013, συμμετέχουν επίσης οι Issa Rae, Will Ferrell, Michael Cera, America Ferrera, Kate McKinnon και Simu Liu.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί ως Κένεθ Σον Κάρσον, φίλος της Barbie, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια Mattel το 1961. Οι Γκρέτα Γκέργουικ και Νόα Μπάουμπαχ, ζευγάρι στη ζωή, υπογράφουν το σενάριο της ταινίας, ενώ στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί μεταξύ άλλων στις ταινίες «Frances Ha», «Mistress America» και «Greenberg».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google New

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο της post με μαγιό στην Άνδρο!

Her News b

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Το διαζύγιο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & η νέα του σύντροφος

Her News b

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου

Her News b